SC Ecolect Serv SRL

Colectare Deseuri Deseuri Constructii Alba reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Alba - Deseuri Constructii.


Sc Ecolect Serv Srl are ca principal obiect de activitate : colectarea, transportul, tratarea eliminarea deșeurilor periculoase și nepericuloase.

    Seriozitatea și profesionalismul au făcut ca Sc Ecolect Serv Srl să devină un partener de încredere pe piața deșeurilor. Suntem specializați in colectarea, transportul, tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase.

     Obiective:
          – creșterea calitații serviciilor si eficientizarea lor.
          – dezvoltarea durabiă a serviciilor.
          – protecția mediului înconjurator.
          – împlementarea unor proiecte de recuperare și reciclare a materialelordeseuri_constructii_400_01     Pentru desfasurarea în bune condiții a activității de colectare și transport al acestor deșeuri periculoase și nepericuloase, cu respectarea legislației în vigoare, Ecolect Serv Srl deține un parc auto format din:

          -  Autoutilitare cu capacitate de 3,5 tone, dotate cu instalație frigorifica, semnalizate și inscripționate grafic in conformitate cu dispozițiile codului ADR.
           -  Autoutilitare speciale (Vidanje cu capacitati de încarcare: 10m3 respectiv 11m3).
           -  Autoutilitare cu prelată(capacitate 3.5 tone, 7.5tone, 12 tone si 22tone).
           -  Autoutilitara speciala (platforma pentru transportul vehiculelor scoase din uz).
           -  Autoutilitara speciala (camion cu macara capacitate 7.5 tone).
           -  Autoutilitara speciala (desfundare canalizare cu inalta presiune).

Servicii

   În ziua de azi, contrucţiile de locuinţe au luat o amploare deosebită, se construiesc clădiri de birouri mari, construcţii publice, cladiri pentru firmele private mici, clădiri de apartamente, construcţii gigant, case individuale, vile, garaje şi depozite. deseuri_constructii1_400_01


    Care este diferenţa dintre gunoi şi deseuri constructii? În special pubelele sunt pentru adunarea gunoiului menajer, sunt de obicei mici, pentru gunoi vrac, se schimba mai des, uneori gunoiul este sortat în pubele diferite. Containerele de 7 mc sunt pentru gunoi și deşeuri de tip mai mare, este de deşeuri voluminoase şi grele, care, uneori, se acumulează în container mare şi care stationează câteva zile, în funcţie de ritmul de construcţie.

    Motivul pentru colectarea gunoiului de la un şantierele de construcţii este de a fi depozitat într-o locaţie convenabilă, mai departe de oraş, astfel încat să nu interfereze cu munca de construcţie şi pentru a face loc camioanelor care intră în şantierul construcţiei. Şeful şantierul trebuie să strangă deşeurile de la construcţii într-un loc în care nu poate fi împrastiat de vânt.

 

Image result for go green banner