SC Ecolect Serv SRL

Colectare Deseuri Deseuri Menajere Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Arad - Deseuri Menajere.


    Sc Ecolect Serv Srl este o companie înfiintată în anul 2014 cu sediul in Timisoara, având ca principal obiect de activitate : colectarea, transportul, tratarea eliminarea deșeurilor periculoase și nepericuloase.

Seriozitatea și profesionalismul au făcut ca Sc Ecolect Serv Srl să devină un partener de încredere pe piața deșeurilor. Suntem specializați in colectarea, transportul, tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase.

Obiective:
– creșterea calitații serviciilor si eficientizarea lor.
– dezvoltarea durabiă a serviciilor.
– protecția mediului înconjurator.
– împlementarea unor proiecte de recuperare și reciclare a materialelor

Pentru desfasurarea în bune condiții a activității de colectare și transport al acestor deșeuri periculoase și nepericuloase, cu respectarea legislației în vigoare, Ecolect Serv Srl deține un parc auto format din:
deseuri_1_08
Autoutilitare cu capacitate de 3,5 tone, dotate cu instalație frigorifica, semnalizate și inscripționate grafic in conformitate cu dispozițiile codului ADR.
Autoutilitare speciale (Vidanje cu capacitati de încarcare: 10m3 respectiv 11m3).
Autoutilitare cu prelată(capacitate 3.5 tone, 7.5tone, 12 tone si 22tone).
Autoutilitara speciala (platforma pentru transportul vehiculelor scoase din uz).
Autoutilitara speciala (camion cu macara capacitate 7.5 tone).
Autoutilitara speciala (desfundare canalizare cu inalta presiune).

Instruirea personalului nostru se face periodic conform normelor in vigoare.


    Compania Ecolect cu sediul în Timișoara oferă servicii complete firmelor private și din administrația publică în managementul deșeurilor, acoperind din punct de vedere logistic toata Romania și având soluții individuale pentru fiecare client. Ne adresăm cliențiilor din domeniul medical, cabinete stomatologice, clinici, medici de familie , centre de transfuzii, industria farmaceutică, cabinete și clinici veterinare, rafinării, industria agricolă, ferme, industria de automotive, industria textilă, industria de incaltaminte, industria chimică, galvanizari, tipografii, studiouri fotografice, saloane de cosmetică, saloane de înfrumusețare, frizerii, saloane de tatuaje, brutării, patiserii, hoteluri, pensiuni, restaurante, fast food-uri, magazine alimentare, marketuri, centre comerciale, ateliere tamplărie, service-uri auto, vopsitorii auto, vulcanizări, spălătorii auto, magazine piese auto, cosmetică auto.

Servicii

    Sursă
    
Deşeurile municipale sunt generate de către gospodării, activităţi comerciale şi alte surse ale căror activităţi sunt asimilate cu cele din gospodării şi a societăţilor comerciale. Ele nu includ alte deşeuri precum cele provenite din minerit, procese industriale, de contrucţie şi demolări.

    Conţinut
    
Deşeurile municipale sunt alcătuite din deşeuri reziduale, deşeuri voluminoase, materiale secundare de la colectarea selectivă (de ex., hârtie şi sticlă), deşeuri menajere periculoase, deşeuri de la curăţarea străzilor şi litiere. Ele sunt alcătuite din materiale precum hârtie, carton, metale, textile, organice(resturi alimentare şi de grădină) şi lemn. Imaginea 1 subliniază compoziţia tipică a deşeurilor municipale. După cum se poate vedea, cea mai mare fracţie este formată din hârtie şi carton cu un procent de 35% din fluxul de deşeuri, urmată de materialele organice cu 25%.

    Cantitate
    
Deşeurile municipale reprezintă aproximativ 14% din totalul deşeurilor generate.

    Modalităţi de gestiune
    
De cele mai multe ori sunt depozitate pe rampa de deşeuri. Totuşi, unele ţări au luat măsuri de delimitare faţă de depozitare. Alternativele oferite includ incinerarea (într-un procent crescător cu recuperare de energie), recilarea  sticlei, hârtiei, metalelor, plasticului şi a altor materiale, precum şi compostarea.  

    Impact ecologic
    
Există multe impacturi potenţiale asociate cu depozitarea deşeurilor, inclusiv cu generarea levigatului şi a gazelor (cu puternic efect de seră), mirosurilor, insectelor, paraziţilor şi modului de folosire a terenurilor în cazul depozitelor de deşeuri. 

 

Related image