REPLAST PRODPLAST SRL

Colectare Deseuri Deseuri Sticla Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Arges - Deseuri Sticla.


        Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

        REPLAST PRODPLAST SRL se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

        Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Related image

 

Servicii

     REPLAST PRODPLAST SRL achizitionam deseuri de sticla de geam/termopan/securizata oferim preturi avantajoase si logistica.

-suntem specializati exlusiv in reciclare deseului de sticla, prin urmare achizitionam la cel mai bun pret toate tipurile de sticla:

-geam (securizat sau simplu), asiguram transport.

   Pentru detalii, va rog sa ne contactati pentru o colaborare benefica pentru ambele parti.

Related image

Galerie foto