SC ECOREC RECYCLING SRL

Colectare Deseuri Deseuri Alimentare / SNCU Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Bacau - Deseuri Alimentare / SNCU.


   Ecorec Recycling, colector, valorificator si reciclator autorizat de deseuri cu acoperire nationala, asigura servicii de management integrat al tuturor categoriilor de deseuri reglementate de H.G. 856/2002, cumuland toate serviciile din acest segment: colectare, transport, manipulare/sortare/balotare, depozitare, valorificare, reciclare, eliminare si administrare.

   Principala misiune a Ecorec Recycling este aceea de a limita impactul negativ pe care il au aceste deseuri asupra mediului inconjurator, precum si implicarea noii generatii in campanii de colectare si de constientizare privind nocivitatea acestor deseuri.
   Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.
   Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

 

mezeluricarne_400

Servicii

Oferim servicii de colectare, transport deseuri din industria alimentara, subproduse nedestinate consumului uman (SNCU).
- Restaurante: alimente expirate, mezeluri expirate, marfă non-conformă, produse din carne expirate, etc.
- Magazine alimentare, Marketuri:alimente expirate, mezeluri expirate, marfă non-conformă, alimente confiscate. etc.
- Brutarii și patiserii: materie primă expirată sau non conformă, uleiuri uzate, grasimi, etc.
- Fast food-uri: alimente expirate,mezeluri expirate, marfă non-conformă, ulei alimentar uzat, etc.
- Pensiuni: alimente expirate, mezeluri expirate, etc.
- Hoteluri: alimente expirate, mezeluri expirate, marfă non-conformă, etc.


   Vă punem la dispoziție toată gama de recipiente și ambalaje pentru deșeurile generate de compania dumneavoastră.
   Eliminarea finala a acestor deșeuri periculoase se asigura în baza contractului încheiat cu operatorul autorizat, respectând toate normele in vigoare pentru protecția mediului. Procedura de eliminare finală a acestor deșeuri periculoase este incinerarea.

 

recycleearth_400_01