SC ECOREC RECYCLING SRL

Colectare Deseuri Deseuri Hartie si Carton Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Bacau - Deseuri Hartie si Carton .


          Principala misiune a Ecorec Recycling este aceea de a limita impactul negativ pe reciclarea_hartiei_400_07care il au aceste deseuri asupra mediului inconjurator, precum si implicarea noii generatii in campanii de colectare si de constientizare privind nocivitatea acestor deseuri.

          Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

          Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

Servicii

      Colectarea hartiei se face in mod selectiv la punctele de colectare sau la sediul clientilor, persoane fizice sau juridice.
Deseurile colectate se prezinta sub diferite forme:
       • ziarecolectare_hartie_400_06
       • reviste
       • caiete si carti
       • maculatura de birou
       • arhive
       • fasii de la tipografii sau case de editura
Ziarele, revistele se pot lega pentru a putea fi manipulate mai usor.
Deseurile nu trebuie sa fie umede.

 

De ce sa reciclam hartie?

    reducem defrisarea padurilor, astfel vor fi mai putine: alunecari de teren, schimbari climatice, inundatii, distrugere de habitate si a biodiversitatii, distrugerea spatiilor de recreere;
    scade importul de lemn pt productia de celuloza;
    se reduce consumul de apa cu pana la 60%;
    scade consumul de energie cu pana la 40%;
    se reduce poluarea aerului cu pana la 70%;
    se diminueaza poluarea apelor cu pana la 35%;
    scad cantitatile depozitate la rampele de gunoaie sau de la incineratoare.

 reciclare_hartie_400_01

 

Galerie foto