Pro Reciclare SRL

Colectare Deseuri Deseuri Hartie si Carton Bihor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Bihor - Deseuri Hartie si Carton .


        Pro Reciclare, o societate ce activeaza cu precadere Colectare Deseuri Hartie Carton Bihorin domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

        Pro Reciclare - deoarece doresti ca afacerea ta sa fie in deplina concordanta cu prevederile legislatiei in vigoare privind gestionarea deseurilor.

        Pro Reciclare - pentru ca noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si pregatire pe masura.

        Pro Reciclare - deoarece nu merita sa iti asumi riscurile ca echipa ta sa aiba parte de evenimente deosebite la locul de munca.

Servicii

Deseuri hartie si carton

Deseurile colectate se prezinta sub diferite forme:
       • ziare
       • reviste
       • caiete si carti
       • maculatura de birou
       • arhive
       • fasii de la tipografii sau case de editura
Ziarele, revistele se pot lega pentru a putea fi manipulate mai usor.
Deseurile nu trebuie sa fie umede.
   
    O reducere şi mai mare, cu aproximativ 20%, a volumului de deşeuri se poate atinge prin colectarea separată a hârtiei şi cartonului folosite.  
    După pregătire, hârtia folosită se transformă în hârtie nouă.  
    Multe produse, cum ar fi ziarele, sunt fabricate deja în proporţie de 100% din hârtie folosită.
    Resursele naturale sunt conservate, iar procesul de fabricare a hârtiei economiseşte mai multă energie şi devine ecologic.

 

Image result for go green banner

 

Galerie foto