Pro Reciclare SRL

Colectare Deseuri Deseuri Rafie Bihor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Bihor - Deseuri Rafie.


       Pro Reciclare, o societate ce activeaza cu precadere in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.
       Pro Reciclare - deoarece doresti ca afacerea ta sa fie in deplina concordanta cu prevederile legislatiei in vigoare privind gestionarea deseurilor.
       Pro Reciclare - pentru ca noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si pregatire pe masura.
       Pro Reciclare - deoarece nu merita sa iti asumi riscurile ca echipa ta sa aiba parte de evenimente deosebite la locul de munca.

colectare_deseuri_2_400

Servicii

   Colectare deseuri rafie

   Achizitionam deseuri de rafie balotata / nebalotata.

   Compania noastra achizitioneaza sacii de rafie de tip big-bags balotati sau vrac (nebalotati), iar tarifele oferite difera functie de cantitate, dimensiuni, grad de uzura si modalitatea de transport.

Deșeurile reprezintă una dintre problemele cele mai importanteîn activitatea de protecție a mediului, respectiv în asigurarea unei dezvoltări sustenabile.

   Managementul modern al deșeurilor pune accent pe tratarea și pe eliminarea Colectare Deseuri Rafieacelor tipuri de deșeuri care nu pot fi reciclate în mod sigur pentru mediu.

   Când vorbim despre managementul deseurilor, putem spune că tendința este a unui sistem integrat cu mai multe resurse bazate pe separarea sursei, urmata de reprelucrare, de reciclare, de utilizarea energiei, sau de tratarea cu un număr ridicat de tehnologii. 

 
Recuperea - Recondiționarea - Revalorificarea deșeurilor reciclabile 

 

balot_rafie_400_04

Galerie foto