Colectare Deseuri Sticla Bihor - Pro Reciclare SRL

Colectare Deseuri Deseuri Sticla Bihor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Bihor - Deseuri Sticla.


   Pro Reciclare, o societate ce activeaza cu precadere in domeniulColectare Deseuri Sticla Bihor protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

   Pro Reciclare - deoarece doresti ca afacerea ta sa fie in deplina concordanta cu prevederile legislatiei in vigoare privind gestionarea deseurilor.

   Pro Reciclare - pentru ca noi reprezentam competentaseriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si pregatire pe masura.

   Pro Reciclare - deoarece nu merita sa iti asumi riscurile ca echipa ta sa aiba parte de evenimente deosebite la locul de munca.

Servicii

   Pro Reciclare colecteaza sticla in punctele sale de lucru.

   Prin colectarea sticlei vechi, volumul de deşeuri se reduce cu aproximativ 10%.
   Colectarea sticlei transparente, a sticlei verzi şi a sticlei maro înseamnă colectarea tuturor tipurilor de sticlă reciclabilă.
   Ca material, sticla reciclată se topeşte şi revine în proporţie de 100% în ciclul de producţie.  

Colectare Deseuri Sticla Bihor

Galerie foto