Colectare Deseuri Sticla Bihor - Pro Reciclare SRL

Colectare Deseuri Deseuri Sticla Bihor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Bihor - Deseuri Sticla.


   Pro Reciclare, o societate ce activeaza cu precadere in domeniulColectare Deseuri Sticla Bihor protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

   Pro Reciclare - deoarece doresti ca afacerea ta sa fie in deplina concordanta cu prevederile legislatiei in vigoare privind gestionarea deseurilor.

   Pro Reciclare - pentru ca noi reprezentam competentaseriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si pregatire pe masura.

   Pro Reciclare - deoarece nu merita sa iti asumi riscurile ca echipa ta sa aiba parte de evenimente deosebite la locul de munca.

 

113_400

Servicii

   Pro Reciclare colecteaza sticla in punctele sale de lucru.

   Prin colectarea sticlei vechi, volumul de deşeuri se reduce cu aproximativ 10%.
   Colectarea sticlei transparente, a sticlei verzi şi a sticlei maro înseamnă colectarea tuturor tipurilor de sticlă reciclabilă.
   Ca material, sticla reciclată se topeşte şi revine în proporţie de 100% în ciclul de producţie.  

Colectare Deseuri Sticla Bihor

Galerie foto