TRANSYLVANIA TRADE COLLECT SRL - Colectare Deseuri Cauciuc Brasov

Colectare Deseuri Deseuri Cauciuc Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Brasov - Deseuri Cauciuc.


        TRANSYLVANIA TRADE COLLECT SRL s-a impus pe plan local prin calitatea serviciilor anvelopereciclatecauciucuriuzate_400_03prestate in concordanta cu cerintele pietei, raspunzand cerintelor beneficiarilor prin respectarea clauzelor contractuale sub aspectele privind calitatea, operativitatea, dar mai ales seriozitate si profesionalism.

    Promptitudinea colectarii, atat a deseurilor depozitate vrac cat si a celor depozitate in containerele proprii, ridicate cu autoutilitare dotate cu sistem abrolkeeper, ne-a ajutat sa ne imbogatim portofoliul si sa raspandim imaginea seriozitatii.

        TRANSYLVANIA TRADE COLLECT SRL - pentru ca noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si o pregatire pe masura.

 

TRANSYLVANIA TRADE COLLECT SRL
Halchiu - Brasov, Strada Feldioara, nr. 420
Persoana de contact: Alexandru Ionel
tel: 0741.604.180
transylvaniatradecollect@gmail.com

 

Suntem acum si in Codlea, prin firma partenera Bestway Recycling SRL
Str. Venus nr.1, Codlea, Brasov
Persoana de contact: Bogdan Plesca
tel: 0739.368.879

Servicii

    Colectare anvelope uzate


Colectarea anvelopelor uzate reprezinta o etapa extrem de importanta pe filiera reciclarii anvelopelor. O retea de colectare este obligatorie pentru a asigura materia prima (carcasa) necesara resaparii sau reciclarii. Ca urmare a acestei realitati, devine evident un avantaj dublu pe care il poate avea orice client:

- acela de a comercializa sau utiliza anvelope la un pret mai mic decat cel pe care piata il propuneimage_53151_02
- de a elibera incinta de anvelopele uzate pe care orice service sau consumator le genereaza ca urmare a schimbarii acestora


    Reciclare

Pentru ca noi credem in viitor si sustinem un mediu mai curat, ne implicam prin solutii inovative in protectia mediului. Venim astfel cu o solutie unica in Romania pentru reciclarea si valorizarea anvelopelor uzate.
Folosind o tehnologie europeana de reciclare a anvelopelor vom fi capabili sa realizam recorduri in acest domeniu. Astfel printr-un intreg proces de inalta performanta vor rezulta produse incomparabile ca puritate si calitate.

Etapele procesului de reciclare:

        redimensionare
        separare (prin presiunea aerului)
        compactare/compartimentare
        scanare
        ambalare/alta procesare.


Procedura folosita permite distrugerea pneurilor si recuperarea ulterioara separata a diverselor componente cu un grad de puritate in masura sa poata fi refolosite in alte procese productive ca materii prime. Procedura este esential mecanica si se desfasoara in mai multe faze de macinare:

    faza de decupare a taloanelor; in aceasta faza, pneurilor li se scoate preventiv inelul metalic din interiorul talonului prin aplicarea masinii de decupat taloane
    faza de faramare; in aceasta faza pneurile sunt faramitate pana se obtin bucati de circa 100 mm.
    faza de granulare; materialul de 100 mm este redus la granule de cauciuc intre 0 si 15 mm.
    faza de macinare cu lame; materialul cuprins intre 0 si 15 mm provenit din faza de granulare este macinat pana se obtin granule si praf de cauciuc in bucati cuprinse intre 0 si 6 mm .

Galerie foto