Recycle Pack - Colectare Deseuri Hartie si Carton Brasov

Colectare Deseuri Deseuri Hartie si Carton Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Brasov - Deseuri Hartie si Carton .


        Recycle Pack se impune pe plan local prin calitatea serviciilor colectarehartieziarearhive2_400_01prestate in concordanta cu cerintele pietei, raspunzand cerintelor beneficiarilor prin respectarea clauzelor contractuale sub aspectele privind calitatea, operativitatea, dar mai ales seriozitate si profesionalism.

    Promptitudinea colectarii, atat a deseurilor depozitate vrac cat si a celor depozitate in containerele proprii, ridicate cu autoutilitare dotate cu sistem abrolkeeper, ne-a ajutat sa ne imbogatim portofoliul si sa raspandim imaginea seriozitatii.

        Recycle Pack - pentru ca noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si o pregatire pe masura.

Servicii

De ce sa reciclam hartie?

    - reducem defrisarea padurilor, astfel vor fi mai putine: alunecari de teren, schimbari climatice, inundatii, distrugere de habitate si a biodiversitatii, distrugerea spatiilor de recreere;
    - scade importul de lemn pt productia de celuloza;
    - se reduce consumul de apa cu pana la 60%;reciclarea_hartiei_400_04
    - scade consumul de energie cu pana la 40%;
    - se reduce poluarea aerului cu pana la 70%;
    - se diminueaza poluarea apelor cu pana la 35%;
    - scad cantitatile depozitate la rampele de gunoaie sau de la incineratoare.


       Cartonul provine in special din ambalaje de tot felul.De regula, pentru colectare si preluare, cutiile de ambalaje din carton se pliaza si se leaga, pentru manipulare mai usoara si eficientizarea transportului.
       
Colectarea hartiei se face in mod selectiv la punctele de colectare sau la sediul clientilor, persoane fizice sau juridice.
Deseurile colectate se prezinta sub diferite forme:
       • ziare
       • reviste
       • caiete si carti
       • maculatura de birou
       • arhive
       • fasii de la tipografii sau case de editura
Ziarele, revistele se pot lega pentru a putea fi manipulate mai usor.
Deseurile nu trebuie sa fie umede.

Image result for go green banner

Galerie foto