TRANSYLVANIA TRADE COLLECT SRL - Colectare Deseuri Sticla Brasov

Colectare Deseuri Deseuri Sticla Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Brasov - Deseuri Sticla.


        TRANSYLVANIA TRADE COLLECT SRL se impune pe plan local prin calitatea serviciilor prestate in concordanta cu cerintele pietei, raspunzand cerintelor 1_12beneficiarilor prin respectarea clauzelor contractuale sub aspectele privind calitatea, operativitatea, dar mai ales seriozitate si profesionalism.


    Promptitudinea colectarii, atat a deseurilor depozitate vrac cat si a celor depozitate in containerele proprii, ridicate cu autoutilitare dotate cu sistem abrolkeeper, ne-a ajutat sa ne imbogatim portofoliul si sa raspandim imaginea seriozitatii.

        TRANSYLVANIA TRADE COLLECT SRL - pentru ca noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si o pregatire pe masura.

 

TRANSYLVANIA TRADE COLLECT SRL
Halchiu - Brasov, Strada Feldioara, nr. 420
Persoana de contact: Alexandru Ionel
tel: 0741.604.180
transylvaniatradecollect@gmail.com

 

Suntem acum si in Codlea, prin firma partenera Bestway Recycling SRL
Str. Venus nr.1, Codlea, Brasov
Persoana de contact: Bogdan Plesca
tel: 0739.368.879

Servicii

    Prin colectarea sticlei vechi, volumul de deşeuri se reduce cu aproximativ 10%.
    Colectarea sticlei transparente, a sticlei verzi şi a sticlei maro înseamnă colectarea tuturor tipurilor de sticlă reciclabilă.
    Ca material, sticla reciclată se topeşte şi revine în proporţie de 100% în ciclul de producţie.Centru Colectare Sticla Brasov

Galerie foto