CARTOGATE GROUP - Colectare Deseuri Animale (SNCU) din Bucuresti

Colectare Deseuri Deseuri Animaliere Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Bucuresti - Deseuri Animaliere.


     CARTOGATE GROUP ofera servicii de colectare, transport şi neutralizare a deşeurilor de origine animală prin incinerare. Ne adresam atat persoanelor fizice, firmelor private cat și din administrația publică oferind soluții individuale pentru fiecare client. 

     Asiguram incinerari individuale cat si colective pentru animale de companie.

     Cartogate Group asigura prin Raiul Animalelor inhumarea animalelor de companie in cimitirul de animale de companie "Raiul Animalelor. (detalii la tel. 0722403049, 0722172485 sau e-mail office@raiulanimalelor.ro).

Pentru  firmelor private (clinici și cabinete veterinare, pensiuni de animale, ferme agricole, unităţi de creştere a animalelor, exploataţii zootehnice şi exploataţii mixte, crescători individuali de animale, gospodării de subzistență din România, pet shop, adaposturi de animale, industria de incaltaminte, frizerii și saloane de cosmetică veterinare) oferim servicii complete de colectare si transport cu masini special autorizate si de Neutralizare a deşeuri de origine animală - subproduse de origine animală (S.N.C.U.) ce nu sunt destinate consumului uman, cadavre întregi sau porţiuni de cadavre provenite de la animale (detalii la tel. 0728094309 - Iuliana Catauta, 0729939911- Stan Mihai sau e-mail office@cartogate.ro );

      Pentru administrația publică (adaposturi de animale, primarii, gradini zoologice ....) oferim servicii complete de colectare si transport cu masini special autorizate, eliminarea  deseurilor prin incinerare asigurand toata documentatia necesara.

CARTOGATE GROUP detine autorizatii pentru transport deseuri de origine animala si autorizatie de incinerare a deseurilor de origine animala si a subproduselor nedestinate consumului uman, eliberata de catre institutiile abilitate.