Eco Serv Recycle SRL

Colectare Deseuri Deseuri Cauciuc Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Bucuresti - Deseuri Cauciuc.


   ECO SERV RECYCLE este o companie tanara cu personal tanar si calificat in domeniul calitatii mediului, avand ca scop colectarea selectiva a deseurilor generate ata de personele juridice cat si de persoanele fizice, precum si capacitatea de a oferi consultanta pe probleme de mediu firmelor aflate in incapacitatea de a obtine anumite informatii privind acest capitol atat de important pentru viata noastra si copiilor nostril si anume MEDIUL INCONJURATOR.

   ECO SERV RECICLE - a fost infiintata din dorinta de a solutiona necesitatea colectarii, deseurilor nepericuloase si periculoase de pe terirotiul tarii conform normelor, legilor si standardelor europene existente in vigoare. 

   Serviciul de adminstrare cont client include urmatoarele:

   - comunicarea legislatiei de mediu;Colectare Deseuri Cauciuc Bucuresti

   - identificarea unor solutii optime de depozitare;

   - consultanta si documnetatie pentru evidenta deseurilor;

   - consultanta si documnetatie pentru gestionarea deseurilor;

   - consultanta si documnetatie pentru depozitarea deseurilor;

   - consultanta pentru intocmirea raporturilor catre APM;

   - consultanta pentru intocmirea instiintarilor catre ISU;

   - eliberarea unor certificate de valorificare/eliminare finala.

Punct de lucru:

Sos Stefanesti, Nr. 15, Com. Stefanestii de Jos, Ilfov

Colectare Deseuri Cauciuc Bucuresti

Servicii

   Colectare anvelope uzateColectare Deseuri Cauciuc Bucuresti

   Colectarea anvelopelor uzate reprezinta o etapa extrem de importanta pe filiera reciclarii anvelopelor. O retea de colectare este obligatorie pentru a asigura materia prima (carcasa) necesara resaparii sau reciclarii. Ca urmare a acestei realitati, devine evident un avantaj dublu pe care il poate avea orice client:

   - acela de a comercializa sau utiliza anvelope la un pret mai mic decat cel pe care piata il propune;

   - de a elibera incinta de anvelopele uzate pe care orice service sau consumator le genereaza ca urmare a schimbarii acestora.

   Reciclare

   Pentru ca noi credem in viitor si sustinem un mediu mai curat, ne implicam prin solutii inovative in protectia mediului. Venim astfel cu o solutie unica in Romania pentru reciclarea si valorizarea anvelopelor uzate.

   Folosind o tehnologie europeana de reciclare a anvelopelor vom fi capabili sa realizam recorduri in acest domeniu. Astfel printr-un intreg proces de inalta performanta vor rezulta produse incomparabile ca puritate si calitate.

   Etapele procesului de reciclare:Colectare Deseuri Cauciuc Bucuresti

   - redimensionare;

   - separare (prin presiunea aerului);

   - compactare/compartimentare;

   - scanare;

   - ambalare/alta procesare.

   Procedura folosita permite distrugerea pneurilor si recuperarea ulterioara separata a diverselor componente cu un grad de puritate in masura sa poata fi refolosite in alte procese productive ca materii prime. Procedura este esential mecanica si se desfasoara in mai multe faze de macinare:

   - faza de decupare a taloanelor; in aceasta faza, pneurilor li se scoate preventiv inelul metalic din interiorul talonului prin aplicarea masinii de decupat taloane;

   - faza de faramare; in aceasta faza pneurile sunt faramitate pana se obtin bucati de circa 100 mm;

   - faza de granulare; materialul de 100 mm este redus la granule de cauciuc intre 0 si 15 mm;

   - faza de macinare cu lame; materialul cuprins intre 0 si 15 mm provenit din faza de granulare este macinat pana se obtin granule si praf de cauciuc in bucati cuprinse intre 0 si 6 mm.

Galerie foto