Eco Serv Recycle SRL

Colectare Deseuri Deseuri Chimice si Periculoase Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Bucuresti - Deseuri Chimice si Periculoase.


   ECO SERV RECYCLE este o companie tanara cu personal tanar si calificat in domeniul calitatii mediului, avand ca scop colectarea selectiva a deseurilor generate ata de personele juridice cat si de persoanele fizice, precum si capacitatea de a oferi consultanta pe probleme de mediu firmelor aflate in incapacitatea de a obtine anumite informatii privind acest capitol atat de important pentru viata noastra si copiilor nostril si anume MEDIUL INCONJURATOR.

   ECO SERV RECICLE - a fost infiintata din dorinta de a solutiona necesitatea colectarii, deseurilor nepericuloase si periculoase de pe terirotiul tarii conform normelor, legilor si standardelor europene existente in vigoare. 

   Serviciul de adminstrare cont client include urmatoarele:

   - comunicarea legislatiei de mediu;

   - identificarea unor solutii optime de depozitare;Colectare Deseuri Chimice si Periculoase Bucuresti

   - consultanta si documnetatie pentru evidenta deseurilor;

   - consultanta si documnetatie pentru gestionarea deseurilor;

   - consultanta si documnetatie pentru depozitarea deseurilor;

   - consultanta pentru intocmirea raporturilor catre APM;

   - consultanta pentru intocmirea instiintarilor catre ISU;

   - eliberarea unor certificate de valorificare/eliminare finala;

Punct de lucru:

Sos Stefanesti, Nr. 15, Com. Stefanestii de Jos, Ilfov

Colectare Deseuri Chimice si Periculoase Bucuresti

Servicii

   Sursă

   Deşeurile periculoase provin de la o gamă largă de surse diferite precum gospodăriile, activităţi comerciale sau industriale. Exemplele tipice sunt bateriile, medicamentele, uleiurile minerale, vopselele, răşinile şi adezivii.

   Cantitate şi conţinut

   Deşeurile periculoase reprezintă aproximativ 1% din totalul deşeurilor generate în Europa. Deşeurile sunt clasificate ca fiind periculoase dacă prezintă sau nu anumite caracteristici.

   Modalităţi de gestiune

   Principalele căi de eliminare sunt depozitarea pe rampa de deşeuri, incinerarea şi tratarea fizică sau chimică. Cât priveşte recuperarea, o mare parte a deşeurilor periculoase este reciclată sau incinerată pe post de combustibil.

   Impact ecologic

   Deşi deşeurile periculoase reprezintă doar aproximativ 1% din toate deşeurile generate în Europa, ele pot prezenta risc potenţial atât pentru sănătatea umană cât şi pentru mediu. Deşeurile periculoase fac în genere obiectului unor legi speciale şi implică o gestiune specială pentru a ne asigura că alementele periculoase sunt separate şi tratate diferit faţă de cele nepericuloase.

Galerie foto