Prod Plast Panda SRL

Colectare Deseuri Deseuri Mase Plastice Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Bucuresti - Deseuri Mase Plastice.


0724.305.004 - Nu colectam cantitati mai mici de 1 tona!

pandaplast2006@yahoo.com

Efectuam servicii de  macinare , shreduire si regranulare

Reciclare mase plastice

Dispunem de statie de epurare - oferim servicii de tratare a lichidelor uzate

   Prod Plast Panda este unul din principalele centre de colectare si reciclare a deseurilor de plastic. Cu o experienta de peste 10 ani in prelucrarea maselor plastice, prin intermediul specialistilor sai Prod Plast Panda se diferentiaza pe piata romaneasca prin servicii de inalta calitate si prin seriozitate. Serviciile Prod Plast Panda se orienteaza in circuitul de afaceri atat catre producatorii sau colectorii de deseuri reciclabile cat si catre cei care reutilizeaza granulele din plastic ca materie prima.

   Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri. In ceea ce priveste gestionarea deseurilor, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitii de top pe piata zonala, in acest domeniu.

   Astfel, Prod Plast Panda are o importanta contributie sociala cu impact asupra mediului inconjurator prin colectarea si reciclarea materialelor din plastic greu biodegradabile. Serviciile de colectare / achizitie se adreseaza atat populatiei (persoanelor fizice) cat si persoanelor juridice, fie la solicitarea acestora fie pe baza de contract. Facilitatea accesarii serviciilor de colectare rezulta din seriozitatea respectarii programarilor de ridicare a deseurilor. De asemenea, Prod Plast Panda detine propria flota de transport. recycle_panda_by_crazycartoonist01_400

   Investiţiile substanţiale şi permanente în logistica necesară desfăşurării activităţilor, în instruirea personalului şi în menţinerea unor relaţii excelente cu furnizorii, au avut ca rezultat obţinerea unor contracte importante cu societăţi de renume din industria românească.

   Promptitudinea colectarii, atat a deseurilor depozitate vrac cat si a celor depozitate in containerele proprii, ridicate cu autoutilitare dotate cu sistem abrolkeeper, ne-a ajutat sa crestem de la an la an, sa ne imbogatim portofoliul si sa transmitem seriozitate.

   Prod Plast Panda activeaza cu precadere in domeniul protectiei mediului, reusind sa integreze aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

   Prod Plast Panda reprezinta competenta, seriozitatea si profesionalismul dat de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si o pregatire pe masura.

Colectare Deseuri Plastic Bucuresti

Servicii

  Prod Plast Panda oferă servicii de măcinare și reprocesare a deșeurilor din plastic reciclabile și a materialului plastic recuperat, cu sau fără adiție de colorant și alți aditivi pentru modificarea respectiv pentru menținerea parametrilor inițiali ai materialului plastic reprocesat. Prod Plast Panda poate utiliza rețete proprii de procesare sau rețete de fabricație stabilite de client în vederea obținerii unor materiale plastice compozite din materiale plastice reciclate sau originale reprocesate.

   - HDPE (polietilena de inalta densitate) – lazi de paine, carne, navete bauturi, bidoane, butoaie, etc.;Colectare Deseuri Plastic Bucuresti

   - LDPE (polietilena de joasa densitate) – folie de la ambalare, caserole si tavi pentru alimente, etc.;

   - PP (polipropilena) – saci rafie, mobilier gradina, folii, mosoare, flacoane ketcup-mustar, etc.;

   - PS (polistiren) – role sarma bobinaj, mosoare, ambalaje, containere, capace, pahare, flacoane, tavite, carcase CD, aplicatii de servire a alimentelor, tavi de expunere a carnii, tacamuri, etc.;

   - PC (policarbonat) – butelii apa plata 20l, 

   - PA – (poliamida) – diverse role, resturi fabricatie, etc., ABS (acrilo-butadien-stiren) – bare auto, PMMA – plexiglas.

   - Folie (transparenta / color)

 

Servicii de colectare si tratare a lichidelor uzate

   De asemenea, Prod Plast Panda pune la dispoziția clienților săi servicii de tratare a lichidelor uzate şi a emulsiilor, utilizând rețeaua proprie de epurare.reciclare_lichide_400
   Pe baza analizelor de laborator, identificăm variantele optime de tratare a suspensiilor lichide, inclusiv fixarea şi precipitarea substantelor toxice din soluţiile apoase.
   Oferim soluții tehnice pentru diferite tipuri de lichide, ape uzate și emulsii. Aceste servicii se pot efectua la punctul nostru de lucru, urmărindu-se în mod constant creșterea eficienței prin minimizarea costurilor.

   Suntem adepții relațiilor pe termen lung, oferind suportul tehnic permanent. Beneficiind de instalații conforme normelor de mediu, cu o capacitate de procesare variabilă și logistică proprie, se intervine în cel mai scurt timp, cu o eficiență maximă.
   Folosim doar metode de tratare ce respectă cu strictețe standardele de protecție a mediului. Utilizând fluxuri tehnologice de ultimă generație, substante adecvate și o echipă de operatori pregătiți profesional, oferim servicii de procesare a lichidelor, de diferite capacităţi, în funcție de cerinţele beneficiarului.

Galerie foto