Eco Max Green Store SRL

Colectare Deseuri Deseuri Lemn Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Buzau - Deseuri Lemn.


   Eco Max Green Store SRL este o societate cu capital privat romanesc care are ca principal obiect de activitate colectarea deseurilor nepericuloase

   Cu o echipă de profesionişti am reuşit să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

   Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de prestatiile noastre.

   Fiecare client este foarte important pentru noi tocmai de aceea orice problema o tratam cu maxima seriozitate si promptitudine. Mentinerea unei relatii bune de plata si comunicare ne-a facut sa ne mentinem clientii fideli, sa rezistam pana acum si cu siguranta ne va sustine dezvoltarea societatii pe viitor.

 

Rupanus Trading S.R.L.

Servicii

   Eco Max Green Store SRL colecteaza urmatoarele tipuri de deseuri:

   Deseuri lemnRupanus Trading S.R.L.

   - Colectarea paletilor uzati si a deseurilor din lemn;

   - Acest serviciu reprezinta pentru societatile interesate economisirea banilor, a spatiului blocat si a resurselor;

   - Avem ca obiectiv eliminarea risipei si protejarea mediului inconjurator;

   - Colectarea paletilor uzati si a deseurilor din lemn se realizeaza conform cerintelor legislatiei de mediu;

   - Colectam toate deseurile din lemn!   

   Deseuri hartie / carton

   - Carton duplex, ondulat;

   - Maculatura,

   - Arhiva;

   - Hartie mixta, ziare, reviste, carti etc.Rupanus Trading S.R.L.

   O reducere şi mai mare, cu aproximativ 20%, a volumului de deşeuri se poate atinge prin colectarea separată a hârtiei şi cartonului folosite. 

   După pregătire, hârtia folosită se transformă în hârtie nouă.  

   Multe produse, cum ar fi ziarele, sunt fabricate deja în proporţie de 100% din hârtie folosită. 

   Resursele naturale sunt conservate, iar procesul de fabricare a hârtiei economiseşte mai multă energie şi devine ecologic.

   Deseuri sticla   

   Prin colectarea sticlei vechi, volumul de deşeuri se reduce cu aproximativ 10%.

   Colectarea sticlei transparente, a sticlei verzi şi a sticlei maro înseamnă colectarea tuturor tipurilor de sticlă reciclabilă.

   Ca material, sticla reciclată se topeşte şi revine în proporţie de 100% în ciclul de producţie.

   Deseuri mase plastice

   - PET (polietilen tereftalat) – sticle de plastic provenite de la diverse bauturi (apa, suc, bere, etc.);

   - HDPE (polietilena de inalta densitate) – lazi de paine, carne, navete bauturi, bidoane, butoaie, etc.;

   - PVC (policlorura de vinilin) – profile ferestre-usi termopan, cabluri, tubulatura apa, cutii, folii, etc.;

   - LDPE (polietilena de joasa densitate) – folie de la ambalare, caserole si tavi pentru alimente, etc.;

   - PP (polipropilena) – saci rafie, ladite fructe, mobilier gradina, folii, bare auto, mosoare, flacoane ketcup-mustar, etc.;

   - PS (polistiren) – role sarma bobinaj, mosoare, ambalaje, containere, capace, pahare, flacoane, tavite, carcase CD, aplicatii de servire a alimentelor, tavi de expunere a carnii, tacamuri, etc.;

   - PC (policarbonat) – butelii apa plata 20l, faruri auto, corpuri neon, etc., PA – (poliamida) – diverse role, resturi fabricatie, etc., ABS (acrilo-butadien-stiren) – bare auto, PMMA – plexiglas.

   Deseuri metale neferoase:
Rupanus Trading S.R.L.

   - Aluminiu (doze de aluminiu)

   Deseuri DEEE   

   Unelte electrice şi electronice: maşini de găurit, ferăstraie, maşini de cusut, echipamente de strunjit, de frezat, de şlefuit, de polizat, de tăiat cu ferăstraul, de tăiat, de forfecat, de perforat, de găurit, de ştanţat, de fălţuit, de îndoit sau destinate altor operaţiuni de prelucrare a lemnului, metalului sau altor materiale, dispozitive pentru nituit, pentru fixat cu cuie sau pentru înşurubat sau de extragere a niturilor, cuielor, şuruburilor sau pentru alte utilizări similare, dispozitive pentru sudură, pentru lipit sau pentru utilizări similare, echipamente de pulverizat, de împrăştiat, de dispersat sau alte operaţiuni de tratare a subsţantelor lichide sau gazoase prin alte mijloace, unelte de tuns iarba sau pentru alte activităţi de grădinarit.

   Aparate de uz casnic de mari dimensiuni: frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe, uscătoare de haine, maşini de spălat vase, maşini de gătit, sobe electrice, plite electrice, cuptoare cu microunde, aparate electrice de încălzit, radiatoare electrice, ventilatoare electrice, aparate de aer condiţionat.

   Echipamente de larg consum: aparate de radio, televizoare, camere video, aparate video, aparate de înaltă fidelitate, amplificatoare audio, instrumente muzicale.
Rupanus Trading S.R.L.

   Echipamente informatice şi de telecomunicaţii: unităţi centrale, minicalculatoare, imprimante, calculatoare personale (inclusiv unitate centrală, mouse, monitor şi tastatură), calculatoare portabile (inclusiv unitate centrală, mouse, monitor şi tastatură), calculatoare mici portabile (calculatoare foarte mici, portabile cu ecran sensibil - notebook), calculatoare electronice, imprimante, fotocopiatoare, maşini de scris electrice şi electronice, calculatoare de buzunar şi de birou, alte produse şi echipamente de colectat, stocat, prelucrat, prezentat sau comunicat informaţii prin mijloace electronice, faxuri, telexuri, telefoane, telefoane fără fir, telefoane celulare, roboţi telefonici, alte produse sau echipamente de transmis sunete, imagini ori alte informaţii prin telecomunicaţie.

   Echipamente de iluminat: aparate de iluminat pentru lămpi fluorescente, cu excepţia aparatelor casnice de iluminat, lămpi fluorescente drepte, lămpi fluorescente compacte, lămpi cu descărcăre în gaze de înaltă intensitate, inclusiv lămpi cu vapori de sodiu la înaltă presiune şi lămpi cu halogenuri metalice, lămpi cu vapori de sodiu la joasă presiune, alte materiale de iluminat sau echipamente de difuzat ori controlat lumina, cu excepţia becurilor cu filament.

   Aparate de uz casnic de mici dimensiuni: aspiratoare, aparate de curăţat covoare, aparate de cusut, tricotat, ţesut şi alte prelucrări ale textilelor, fiare de călcat şi alte aparate de călcat, calandrat şi alte forme de întreţinere a îmbrăcămintei, aparate de prăjit pâine, friteuze, maşini de măcinat cafea, filtre de cafea şi echipamente de deschis sau sigilat recipiente ori ambalaje, cuţite electrice, aparate de tuns părul, uscătoare de păr, periuţe de dinţi, aparate de ras, aparate pentru masaj şi alte aparate de îngrijire corporală, ceasuri deşteptătoare, ceasuri de mână şi alte echipamente de măsurat, indicat sau înregistrat timpul, cântare.

Galerie foto