Gogeco SRL

Colectare Deseuri Deseuri Lemn Cluj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Cluj - Deseuri Lemn.


    Gogeco SRL este o societate înfiinţată în anul 2007 cu scopul de a contribui din plin la susţinerea reciclării deşeurilor deseuri_04din judeţul Cluj şi nu numai.

    Investiţiile substanţiale şi permanente în logistica necesară desfăşurării activităţilor, în instruirea personalului şi în menţinerea unor relaţii excelente cu furnizorii, au avut ca rezultat obţinerea unor contracte importante cu societăţi de renume din industria românească.

    Atuurile noastre principale sunt seriozitatea şi promptitudinea în servirea clienţilor, fie că este vorba de firme mari, firme mici, instituţii publice sau persoane fizice.

    Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

 

PUNCTE DE LUCRU:

Cluj Napoca, Str. Cpt. Grigore Ignat 60-62

Sannicoara, Str. Clujului, Nr. 3

 

0749.643.051

0749.051.984

Servicii

 Oferim servicii de trasabilitate pentru societatile care pun pe piata ambalaje din lemn.

 

           Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce colectare_paleti_clujpriveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

           Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

           Avand in vedere deficitul de facilitati pentru reciclarea deseurilor de lemn, societatea noastra a pus bazele unui atelier pentru reciclarea acestora.


    Avem ca obiectiv eliminarea risipei si protejarea mediului inconjurator.
    Colectarea paletilor uzati si a deseurilor din lemn se realizeaza conform cerintelor legislatiei de mediu.
    Colectam toate deseurile din ambalaje de lemn.

    Nu colectam rumegus si nici deseuri rezultate din exploatari forestiere.

deseuri_cluj_1_400_02

Galerie foto