Gogeco SRL

Colectare Deseuri Deseuri Mase Plastice Cluj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Cluj - Deseuri Mase Plastice.


    Gogeco SRL este o societate înfiinţată în anul 2007 cu scopul de a contribuiplastic_recycling_2 din plin la susţinerea reciclării deşeurilor din judeţul Cluj şi nu numai.

    Investiţiile substanţiale şi permanente în logistica necesară desfăşurării activităţilor, în instruirea personalului şi în menţinerea unor relaţii excelente cu furnizorii, au avut ca rezultat obţinerea unor contracte importante cu societăţi de renume din industria românească.

    Atuurile noastre principale sunt seriozitatea şi promptitudinea în servirea clienţilor, fie că este vorba de firme mari, firme mici, instituţii publice sau persoane fizice.

    Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

Servicii

 

     Oferim servicii de trasabilitate pentru societatile care pun pe piata ambalaje din plastic (folie).

 

    - PET (polietilen tereftalat) – sticle de plastic provenite de la diverse bauturi (apa,suc,bere,etc.)plasticrecycling_400_03
    - PVC (policlorura de vinilin) – profile ferestre-usi termopan, cabluri, tubulatura apa, cutii, folii, etc.
    - LDPE (polietilena de joasa densitate) – folie de la ambalare.

 

   S.C. GOGECO S.R.L. deține logistica necesară dezafectării, dezmembrării, tăierii, manipulării utilajelor și deșeurilor provenite din instituții, fabrici, asociații de locatari, persoane fizice.

   Societatea noastră oferă servicii de cântărire a deșeurilor dumneavoastră punându-vă la dispoziție cântarul de marfă electronic de 3 tone, precum și platforma de cântărire auto de 50 tone.

 

deseuri_cluj_1_400

 

Galerie foto