GREENTECH SERVICII ECOLOGICE

Colectare Deseuri Deseuri Chimice si Periculoase Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Constanta - Deseuri Chimice si Periculoase.


   S.C. Greentech Servicii Ecologice S.R.L. a inceput activitatea in Octombrie 2009 si este autorizata pentru colectarea, transportul, depozitarea, tratarea deseurilor industriale periculoase si nepericuloase si pentru valorificarea deseurilor reciclabile.colectare_deseuri_constanta
   Prin activitatea noastra cu personal si logistica autorizate am obtinut satisfactia clientilor si a colaboratorilor nostri. Urmare analizei serviciilor noastre, am hotarat sa venim in intampinarea beneficiarilor si colaboratorilor cu extinderea gamei de servicii ecologice la punctul de Lucru Lumina str. Iului Maniu 30G.
   Aici ne desfasuram activitatea pe o platforma de 2500 m.p. dotata cu logistica necesara depozitarii, tratarii si pretratarii spre eliminare a deseurilor industriale periculoase si nepericuloase. Pe platforma punctului de lucru functioneaza Hala pentru depozitarea, tratarea si valorificarea deseurilor, rezervoarele de decantare pentru uleiuri si reziduuri petroliere si alte utilaje necesare unei gestionari cat mai corecte a deseurilor industriale.
   Ne angajam sa gasim solutii la toate problemele si necesitatile dumneavoastra, asa ca va rugam sa ne cereti sprijin si pentru alte probleme ce privesc protectia mediului care nu au fost enumerate, cum ar fi: procurarea de absorbanti, materiale de prevenire, combatere a poluarilor accidentale, recipienti pentru depozitarea deseurilor, etc.

deseuri_periculoase_400

Servicii

 • Deseuri din procese chimice anorganice
 • Deseuri din procese chimice organice
 • Deseuri de la tratarea chimică a suprafetelor si acoperirea metalelor si a altor materiale; hidrometalurgie neferoasă
 • Deseuri de la explorarea minieră si a carierelor si de la tratarea fizică si chimică a mineralelor
 • Colectare deseuri de la producerea, prepararea, fumizarea si utilizarea (ppfu) straturilor de acoperire (vopsele, lacuri si emailuri vitroase), a adezivilor, cleiurilor si cemelurilor tipografice

   Deşeurile periculoase provin de la o gamă largă de surse diferite, din activităţi comerciale sau industriale. Exemplele tipice sunt bateriile, uleiurile minerale, vopselele, răşinile şi adezivii, ambalaje contaminate, solutii acide, deseuri de echipamente electrice si electronice.

 

De asemenea, S.C. Greentech Servicii Ecologice S.R.L. ofera si urmatoarele servicii:

 • Colectare   deseuri   periculoase   si   nepericuloase centru_colectare_deseuri_constanta_400
 • Transport   deseuri   periculoase/nepericuloase
 • Tratare  si  valorificare   uleiuri  uzate,  reziduuri  petroliere
 • Valorificare deseuri  nepericuloase
 • Curatare  rezervoare /  tancuri /  recipienti  de  reziduuri
 • Tratarea  ambalajelor contaminate cu  substante  periculoase
 • Tratarea  solutiilor  lichide  
 • Depozitari deseuri periculoase si nepericuloase
 • Colectare si comert cu ridicata al  deseurilor  si resturilor
 • Colectare  ape uzate menajere si industriale

 

Proiecte finalizate

In luna noiembrie 2019 a fost inaugurata o noua instalatie de tratare deseuri. In aceasta instalatie sunt tratate si reciclate: 

- Filtre de ulei si combustibil/ cod deseu 16.01.07* 

- Deseuri de echipamente casate si alte elemente filtrante ( echipamente de protectie, filtre, etc…) contaminate cu substante periculoase/ cod deseu 15.02.02* 

- Deseuri de echipamente casate si alte elemente filtrante ( echipamente de protectie, filtre, etc…) nepericuloase/ cod deseu 15.02.03  

- Ambalaje stocare sub presiune/ cod deseu 150111*

- Componente periculoase demontate din echipamente casate/ cod deseu 160215* 

- Deseuri continand alte substante periculoase/ cod deseu 160709 (solide, ex. furtunuri, etc…)

- Deseuri metalice contaminate/ cod deseu 170409*  

- Cabluri cu continut de ulei, substante periculoase/ cod deseu 170410* 

- Deseuri din echipamente electrice si electronice

 

Galerie foto