78 Ryu SRL

Colectare Deseuri Deseuri Lemn Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Constanta - Deseuri Lemn.


  

78 RYU S.R.L. - COLECTAM:

Carton - Plastic (PET, LDPE, PP, PS, HDPE, PVC, PC)

Lemn - Sticla - Feroase/Neferoase - DEEE

 Suntem reciclatori/valorificatori finali pe plastice.

 

      Atuurile noastre principale sunt seriozitatea şi promptitudinea în servirea clienţilor, fie că este vorba de firme mari, firme mici, instituţii publice sau persoane fizice.
Colectare Deseuri Lemn Constanta
        Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

        Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

        78 RYU, o societate ce activeaza cu precadere in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze trei aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

       Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

Servicii

        Colectarea paletilor uzati si a deseurilor din lemn

Avem ca obiectiv eliminarea risipei si protejarea mediului inconjurator.
Colectarea paletilor uzati si a deseurilor din lemn se realizeaza conform cerintelor legislatiei de mediu.
Colectam toate deseurile din lemn !Colectare Deseuri Lemn Constanta

Galerie foto