GEB RICICLA SRL - CENTRU DE COLECTARE DESEURI ANIMALE - JUD. COVASNA

Colectare Deseuri Deseuri Animaliere Covasna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Covasna - Deseuri Animaliere.


   Gestionarea deșeurilor sau eliminarea deșeurilor reprezintă un cumul de activități și acțiuni necesare pentru recuperarea materialelor reciclabile rezultate din deșeurile propriu-zise de la începutul existentei lor până la eliminarea lor finală.

   Aceasta include, printre altele, colectarea, transportul, tratarea, eliminarea deșeurilor, împreună cu monitorizarea și reglementarea de asemenea aici includem si cadrul juridic și de reglementare care se referă la gestionarea deșeurilor.

   Obiectivul GEB RICICLA este de a oferi partenerilor noștri mijloacele necesare pentru a minimiza amprenta lor asupra mediului.

 Scopul activitatii noastre este sprijinirea agentilor economici si a persoanelor fizice in demersurile lor de reciclare si protejare a mediului inconjurator. Lucram in stransa colaborare cu Ministerul Mediului si cu Agentia pentru protectia mediului Bucuresti fiind autorizati pentru recuperarea materialelor reciclabile sortate si dorim sa ne implicam activ in miscarea ecologica promovand un comportament eco-responsabil in randul persoanelor fizice si juridice.

Image result for recycle banner

Servicii

  Pentru  firmelor private (clinici și cabinete veterinare, pensiuni de animale, ferme agricole, unităţi de creştere a animalelor, exploataţii zootehnice şi exploataţii mixte, crescători individuali de animale, gospodării de subzistență din România, pet shop, adaposturi de animale, industria de incaltaminte, frizerii și saloane de cosmetică veterinare) oferim servicii complete de colectare si transport cu masini special autorizate si de Neutralizare a deşeuri de origine animală - subproduse de origine animală (S.N.C.U.) ce nu sunt destinate consumului uman, cadavre întregi sau porţiuni de cadavre provenite de la animale.

      Pentru administrația publică (adaposturi de animale, primarii, gradini zoologice etc.) oferim servicii complete de colectare si transport cu masini special autorizate, eliminarea  deseurilor prin incinerare asigurand toata documentatia necesara.

   Detinem autorizatii pentru transport deseuri de origine animala si autorizatie de incinerare a deseurilor de origine animala si a subproduselor nedestinate consumului uman, eliberata de catre institutiile abilitate.

 

Image result for domestic animals