GEB RICICLA SRL - CENTRU DE COLECTARE DESEURI DIN CONSTRUCTII - JUD. COVASNA

Colectare Deseuri Deseuri Constructii Covasna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Covasna - Deseuri Constructii.


   Gestionarea deșeurilor sau eliminarea deșeurilor reprezintă un cumul de activități și acțiuni necesare pentru recuperarea materialelor reciclabile rezultate din deșeurile propriu-zise de la începutul existentei lor până la eliminarea lor finală.

   Aceasta include, printre altele, colectarea, transportul, tratarea, eliminarea deșeurilor, împreună cu monitorizarea și reglementarea de asemenea aici includem si cadrul juridic și de reglementare care se referă la gestionarea deșeurilor.

   Obiectivul GEB RICICLA este de a oferi partenerilor noștri mijloacele necesare pentru a minimiza amprenta lor asupra mediului.

 Scopul activitatii noastre este sprijinirea agentilor economici si a persoanelor fizice in demersurile lor de reciclare si protejare a mediului inconjurator. Lucram in stransa colaborare cu Ministerul Mediului si cu Agentia pentru protectia mediului Covasna fiind autorizati pentru recuperarea materialelor reciclabile sortate si dorim sa ne implicam activ in miscarea ecologica promovand un comportament eco-responsabil in randul persoanelor fizice si juridice.

 

0722/208.977 – Cristian Smeianu

0737/094.968 – Claudiu Androne

0737/654.915 – Alin Bosea

0368/402.907 - Secretariat

Image result for recycle banner

Servicii


   Colectarea deșeurilor rezultate din demolări, avem experiența și puterea necesara furnizării serviciului de colectare deșeuri rezultate din demolări, din dezmembrarea halelor industriale, din dezmembrarea macaralelor și multe alte domenii.

   Gestionați-vă deșeurile ca o resursă, prin serviciile noastre de clasă nationala, competitive și cu cea mai largă gamă de soluții din industrie.  

   Fiecare afacere generează deșeuri. Scopul nostru este în primul rând să oferim un serviciu eficient și eficient care să răspundă nevoilor dumneavoastră. Vă ajutăm să gestionați mai bine deșeurile și în același timp, să ajutați mediul prin transformarea acestuia într-o resursă.

   Portofoliul nostru extins de servicii eficiente din punct de vedere al costurilor, plus o infrastructură națională de colectare, reciclare și instalații de tratare linisteste clientii nostrii cand vine vorba despre colectarea deseurilor, indiferent de natura acestora.

Image result for construction recycle