GEB RICICLA SRL - CENTRU DE COLECTARE DESEURI LEMN - JUD. COVASNA

Colectare Deseuri Deseuri Lemn Covasna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Covasna - Deseuri Lemn.


   Gestionarea deșeurilor sau eliminarea deșeurilor reprezintă un cumul de activități și acțiuni necesare pentru recuperarea materialelor reciclabile rezultate din deșeurile propriu-zise de la începutul existentei lor până la eliminarea lor finală.

   Aceasta include, printre altele, colectarea, transportul, tratarea, eliminarea deșeurilor, împreună cu monitorizarea și reglementarea de asemenea aici includem si cadrul juridic și de reglementare care se referă la gestionarea deșeurilor.

   Obiectivul GEB RICICLA este de a oferi partenerilor noștri mijloacele necesare pentru a minimiza amprenta lor asupra mediului.

 Scopul activitatii noastre este sprijinirea agentilor economici si a persoanelor fizice in demersurile lor de reciclare si protejare a mediului inconjurator. Lucram in stransa colaborare cu Ministerul Mediului si cu Agentia pentru protectia mediului Covasna  fiind autorizati pentru recuperarea materialelor reciclabile sortate si dorim sa ne implicam activ in miscarea ecologica promovand un comportament eco-responsabil in randul persoanelor fizice si juridice.

 

0722/208.977 – Cristian Smeianu

0737/094.968 – Claudiu Androne

0737/654.915 – Alin Bosea

0368/402.907 - Secretariat

Image result for recycle banner

Servicii

   Colectarea deseurilor lemnoase

   Acest serviciu reprezinta pentru societatile interesate economisirea banilor, a spatiului blocat si a resurselor.
   Avem ca obiectiv eliminarea risipei si protejarea mediului inconjurator.
   Colectarea paletilor uzati si a deseurilor din lemn se realizeaza conform cerintelor legislatiei de mediu.
   Colectam toate tipurile de deseuri din lemn!

Related image