Recycle Pack - Colectare Deseuri Petroliere / Uleiuri Uzate Covasna

Colectare Deseuri Deseuri Petroliere / Uleiuri Uzate Covasna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Covasna - Deseuri Petroliere / Uleiuri Uzate.


        Recycle Pack se impune pe plan local prin calitatea serviciilor prestate in concordanta cu cerintele pietei, raspunzand cerintelor beneficiarilor prin respectarea clauzelor contractuale sub aspectele privind calitatea, operativitatea, dar mai ales seriozitate si profesionalism.

    Promptitudinea colectarii, atat a deseurilor depozitate vrac cat si a celor depozitate in containerele proprii, ridicate cu autoutilitare dotate cu sistem abrolkeeper, ne-a ajutat sa ne imbogatim portofoliul si sa raspandim imaginea seriozitatii.

        Recycle Pack - pentru ca noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si o pregatire pe masura.Colectare Deseuri Petroliere Covasna

Servicii

     Servicii specializate de colectare si tratare/eliminare reziduuri petroliere, uleiuri uzate, slopsuri, slamuri petroliere, produse petroliere Colectare Deseuri Petroliere Covasnadepreciate, servicii specializate curatare-ecologizare,in principal a rezervoarelor petroliere, curatare bazine, bataluri, in care au fost depozitate produse petroliere dar si activitati complementare ale acestora.

    Serviciile de ecologizare sunt efectuate atat pentru pericolul prezent, dar mai ales pentru viitor. Deseurile afecteaza tot ceea ce ne inconjoara si depinde de noi sa folosim toate instrumentele necesare pentru a contracara efectele negative ale acestora.

  • uleiuri uzate
  • filtre uzate
  • uleiuri vegetale

Galerie foto