Eco Total SRL

Colectare Deseuri Deseuri Cauciuc Gorj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Gorj - Deseuri Cauciuc.


Colectare Deseuri Doar De La Persoane Juridice  

       Societatea comercială ECO TOTAL SRL, înființată în anul 2008, se ocupă cu furnizarea serviciilor ecologice în Regiunea Oltenia, deținând Autorizația de Mediu nr. 358/2013.ECO TOTAL are ca scop diminuarea efectelor poluării, venind în sprijinul agenților economici cu soluții integrate și flexibile pentru gestionarea deșeurilor și decontaminări.
Punctele forte ale companiei sunt:
- Capacități tehnice performantelarge_image_11729_400_01
- Promptitudine, profesionalism, corectitudine, stabilitate, contracte stabile de peste 5 ani
- Expertiza specialiștilor noștri în consultanța de mediu

    ECO TOTAL și-a propus să dezvolte serviciile de ecologizare adresate industriei, prin investiții în logistică și utilaje specifice acestui domeniu. Compania noastră vă propune soluții integrate cu avantaje multiple ce duc la reducerea timpului și resurselor interne alocate acțiunilor de mediu.

    ECO TOTAL dispune de o flotă auto modernă, echipată corespunzător, conform normelor legislative în vigoare, pentru activitățile  de colectare,  transport și depozitare a deșeurilor:
- autoutilitare autorizate pentru transport deseuri periculoase și nepericuloase, utilaje pentru încărcarea și descărcarea acestora
- capacități de peste 100.000 litri de depozitare a deșeurilor lichide

    De asemenea, ECO TOTAL deține spații de depozitare proprii autorizate, cu o suprafață de depozitare de peste 1000 de metri  pătrați.


MANAGEMENTUL CALITĂȚII, MEDIULUI ȘI SĂNĂTĂȚII ȘI SECURITĂȚII OCUPAȚIONALE
ECO TOTAL a obținut certificarea sistemului de management al calității, mediului și sănătății și securității ocupaționale.

    ISO 9001:2008 – SR EN ISO 9001:2008
    ISO 14001:2004 – SR EN ISO 14001:2005
    OHSAS 18001:2007 – SR OHSAS 18001:2008

Servicii

  Colectare anvelope uzate


Colectarea anvelopelor uzate reprezinta o etapa extrem de importanta pe filiera reciclarii anvelopelor. O retea de colectare este obligatorie pentru a asigura materia prima (carcasa) necesara resaparii sau reciclarii. Ca urmare a acestei realitati, devine evident un avantaj dublu pe care il poate avea orice client:

- acela de a comercializa sau utiliza anvelope la un pret mai mic decat cel pe care piata il propuneanvelopereciclatecauciucuriuzate_400
- de a elibera incinta de anvelopele uzate pe care orice service sau consumator le genereaza ca urmare a schimbarii acestora


 Reciclare


Pentru ca noi credem in viitor si sustinem un mediu mai curat, ne implicam prin solutii inovative in protectia mediului. Venim astfel cu o solutie unica in Romania pentru reciclarea si valorizarea anvelopelor uzate.
Folosind o tehnologie europeana de reciclare a anvelopelor vom fi capabili sa realizam recorduri in acest domeniu. Astfel printr-un intreg proces de inalta performanta vor rezulta produse incomparabile ca puritate si calitate.

Etapele procesului de reciclare:

  •     redimensionare
  •     separare (prin presiunea aerului)
  •     compactare/compartimentare
  •     scanare
  •     ambalare/alta procesare.


Procedura folosita permite distrugerea pneurilor si recuperarea ulterioara separata a diverselor componente cu un grad de puritate in masura sa poata fi refolosite in alte procese productive ca materii prime. Procedura este esential mecanica si se desfasoara in mai multe faze de macinare:

    faza de decupare a taloanelor; in aceasta faza, pneurilor li se scoate preventiv inelul metalic din interiorul talonului prin aplicarea masinii de decupat taloaneimage_53151
    faza de faramare; in aceasta faza pneurile sunt faramitate pana se obtin bucati de circa 100 mm.
    faza de granulare; materialul de 100 mm este redus la granule de cauciuc intre 0 si 15 mm.
    faza de macinare cu lame; materialul cuprins intre 0 si 15 mm provenit din faza de granulare este macinat pana se obtin granule si praf de cauciuc in bucati cuprinse intre 0 si 6 mm .


    Valorificare deseuri din cauciuc

Valorificarea deseurilor din cauciuc se refera la obligativitatea producatorilor si importatorilor de a colecta si a preda spre distrugere o anumita cantitate de anvelope uzate.
Modalitatile de valorificare sunt multiple insa noi insistam asupra unei ierarhizari din punct de vedere legal a modalitatilor de valorificare.  Este firesc ca cele mai ecologice modalitati de valorificare sa fie preferate celor mai putin ecologice.

Galerie foto