Eco Total SRL

Colectare Deseuri Deseuri Hartie si Carton Gorj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Gorj - Deseuri Hartie si Carton .


 Colectare Deseuri Doar De La Persoane Juridice

      Societatea comercială ECO TOTAL SRL, înființată în anul 2008, se ocupă cu furnizarea serviciilor ecologice în Regiunea Oltenia,carton_reciclare_400_01 deținând Autorizația de Mediu nr. 358/2013.ECO TOTAL are ca scop diminuarea efectelor poluării, venind în sprijinul agenților economici cu soluții integrate și flexibile pentru gestionarea deșeurilor și decontaminări.
Punctele forte ale companiei sunt:
- Capacități tehnice performante
- Promptitudine, profesionalism, corectitudine, stabilitate, contracte stabile de peste 5 ani
- Expertiza specialiștilor noștri în consultanța de mediu

    ECO TOTAL dispune de o flotă auto modernă, echipată corespunzător, conform normelor legislative în vigoare, pentru activitățile  de colectare,  transport și depozitare a deșeurilor:
- autoutilitare autorizate pentru transport deseuri periculoase și nepericuloase, utilaje pentru încărcarea și descărcarea acestora
- capacități de peste 100.000 litri de depozitare a deșeurilor lichide

    ECO TOTAL și-a propus să dezvolte serviciile de ecologizare adresate industriei, prin investiții în logistică și utilaje specifice acestui domeniu. Compania noastră vă propune soluții integrate cu avantaje multiple ce duc la reducerea timpului și resurselor interne alocate acțiunilor de mediu.

    De asemenea, ECO TOTAL deține spații de depozitare proprii autorizate, cu o suprafață de depozitare de peste 1000 de metri  pătrați.


MANAGEMENTUL CALITĂȚII, MEDIULUI ȘI SĂNĂTĂȚII ȘI SECURITĂȚII OCUPAȚIONALE
ECO TOTAL a obținut certificarea sistemului de management al calității, mediului și sănătății și securității ocupaționale.

    ISO 9001:2008 – SR EN ISO 9001:2008
    ISO 14001:2004 – SR EN ISO 14001:2005
    OHSAS 18001:2007 – SR OHSAS 18001:2008

Servicii

   Deseuri hartie si carton

Tipurile de hartie ce pot fi reciclate sunt urmatoarele:hartie_deseuri_400_01

  •     Carton duplex, ondulat
  •     Maculatura
  •     Arhiva
  •     Hartie mixta, ziare, reviste, carti etc

    O reducere şi mai mare, cu aproximativ 20%, a volumului de deşeuri se poate atinge prin colectarea separată a hârtiei şi cartonului folosite.  
    După pregătire, hârtia folosită se transformă în hârtie nouă.  
    Multe produse, cum ar fi ziarele, sunt fabricate deja în proporţie de 100% din hârtie folosită.
    Resursele naturale sunt conservate, iar procesul de fabricare a hârtiei economiseşte mai multă energie şi devine ecologic.

Cum se recicleaza hartia?

1.    Hartia este luata de la cosul de gunoi, apoi este depozitata intr-un container de colectare mare, impreuna cu hartia de la alte containere de colectare.
2.    Hartia este este dusa la o fabrica de reciclare unde este separata pe tipuri.
3.    Dupa ce este separata se spala cu apa si sapun pentru indepartarea tusului, capselor si lipiciului.
4.    Prin adaugarea unor materiale diverse, pot fi create produse cum ar fi cartonul, hartia pentru birou, hartia pentru ziare si multe alte tipuri.
5.    Dupa acest proces hartia este lasata sa se usuce, iar apoi este rulata pentru taiare si trimisa inapoi in magazine spre vanzare.

Image result for go green banner

Galerie foto