Green Zone Company - Colectare Deseuri Cauciuc Harghita

Colectare Deseuri Deseuri Cauciuc Harghita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Harghita - Deseuri Cauciuc.


Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa a firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.Green Zone Company - Colectare Deseuri Cauciuc Harghita

   Green Zone Company este o societate ce activeaza cu precadere in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze trei aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

   Noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si pregatire pe masura.

   Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

   Beneficiile oferite de serviciile de colectare şi reciclare a deşeurilor constau în:

  • diminuarea cantităţii de deşeuri depozitate;
  • economie de energie şi de materii prime şi, indirect diminuarea deşeurilor de producţie specifice, prin diminuarea cantităţii de materiale auxiliare şi suplimentare;
  • reducerea impactului asupra sănătăţii oamenilor, a mediului sau a aspectului local.

Servicii

   Colectare anvelope uzateGreen Zone Company - Colectare Deseuri Cauciuc Harghita

   Colectarea anvelopelor uzate reprezinta o etapa extrem de importanta pe filiera reciclarii anvelopelor. O retea de colectare este obligatorie pentru a asigura materia prima (carcasa) necesara resaparii sau reciclarii. Ca urmare a acestei realitati, devine evident un avantaj dublu pe care il poate avea orice client:

   - acela de a comercializa sau utiliza anvelope la un pret mai mic decat cel pe care piata il propune;
   - de a elibera incinta de anvelopele uzate pe care orice service sau consumator le genereaza ca urmare a schimbarii acestora.

     Colectare cauciuc (benzi transportoare, curele cauciuc, covoare din cauciuc, tamburi, etc.)

Galerie foto