Green Zone Company - Colectare Deseuri Hartie, Carton Harghita

Colectare Deseuri Deseuri Hartie si Carton Harghita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Harghita - Deseuri Hartie si Carton .


   Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa a firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

   Green Zone Company este o societate ce activeaza cu precadereGreen Zone Company - Colectare Deseuri Hartie, Carton Harghita in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze trei aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

   Noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si pregatire pe masura.

   Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

   Beneficiile oferite de serviciile de colectare şi reciclare a deşeurilor constau în:

  • diminuarea cantităţii de deşeuri depozitate;
  • economie de energie şi de materii prime şi, indirect diminuarea deşeurilor de producţie specifice, prin diminuarea cantităţii de materiale auxiliare şi suplimentare;
  • reducerea impactului asupra sănătăţii oamenilor, a mediului sau a aspectului local.

 

Green Zone Company - Colectare Deseuri Hartie, Carton Harghita

Servicii

    Deseuri Hartie / CartonGreen Zone Company - Colectare Deseuri Hartie, Carton Harghita

   - Carton duplex, ondulat;

   - Maculatura;

   - Arhiva;

   - Hartie mixta, ziare, reviste, carti etc.

   O reducere şi mai mare, cu aproximativ 20%, a volumului de deşeuri se poate atinge prin colectarea separată a hârtiei şi cartonului folosite.   

   Resursele naturale sunt conservate, iar procesul de fabricare a hârtiei economiseşte mai multă energie şi devine ecologic.

Galerie foto