Green Zone Company - Colectare Deseuri Petroliere, Uleiuri Uzate Harghita

Colectare Deseuri Deseuri Petroliere / Uleiuri Uzate Harghita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Harghita - Deseuri Petroliere / Uleiuri Uzate.


   Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa a firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

   Green Zone Company este o societate ce activeaza cu Green Zone Company - Colectare Deseuri Petroliere, Uleiuri Uzate Harghitaprecadere in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze trei aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

   Noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si pregatire pe masura.

   Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

   Beneficiile oferite de serviciile de colectare şi reciclare a deşeurilor constau în:

  • diminuarea cantităţii de deşeuri depozitate;
  • economie de energie şi de materii prime şi, indirect diminuarea deşeurilor de producţie specifice, prin diminuarea cantităţii de materiale auxiliare şi suplimentare;
  • reducerea impactului asupra sănătăţii oamenilor, a mediului sau a aspectului local.

 

Green Zone Company - Colectare Deseuri Petroliere, Uleiuri Uzate Harghita

Servicii

   Servicii specializate de colectare si tratare/eliminare reziduuri petroliere, Green Zone Company - Colectare Deseuri Petroliere, Uleiuri Uzate Harghitauleiuri uzate, slopsuri, slamuri petroliere, produse petroliere depreciate, servicii specializate curatare-ecologizare,in principal a rezervoarelor petroliere, curatare bazine, bataluri, in care au fost depozitate produse petroliere dar si activitati complementare ale acestora.

   Serviciile de ecologizare sunt efectuate atat pentru pericolul prezent, dar mai ales pentru viitor. Deseurile afecteaza tot ceea ce ne inconjoara si depinde de noi sa folosim toate instrumentele necesare pentru a contracara efectele negative ale acestora.

   - Uleiuri sintetice si minerale; 

   - Uleiuri uzate rezultate in service-urile auto;    

   - Filtre uzate; 

   - Uleiuri vegetale si alimentare uzate rezultate din industria alimentara, inclusiv unitati alimentare, restaurante, etc. 

 

Galerie foto