Ecoplast Hart SRL

Colectare Deseuri Deseuri Cauciuc Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Hunedoara - Deseuri Cauciuc.


       Investiţiile substanţiale şi permanente în logistica necesară desfăşurării activităţilor, în instruirea personalului şi în menţinerea unor relaţii excelente cu furnizorii, au avut ca rezultat obţinerea unor contracte importante cu societăţi de renume din industria românească.
image_53151_04
       Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

       Atuurile noastre principale sunt seriozitatea şi promptitudinea în servirea clienţilor, fie că este vorba de firme mari, firme mici, instituţii publice sau persoane fizice.

       Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

Obiective:

        cresterea calitatii serviciilor si eficientizarea lor ;
        dezvoltarea durabila a serviciilor ;
        protectia mediului incojurator;
        implemantarea unor proiecte de recuperare si reciclare a materialelor reciclabile.

Servicii

      Colectare anvelope uzate

Colectarea anvelopelor uzate reprezinta o etapa extrem de importanta pe filiera reciclarii anvelopelor. O retea de colectare este obligatorie pentru a asigura materia prima (carcasa) necesara resaparii sau reciclarii. Ca urmare a acestei realitati, devine evident un avantaj dublu pe care il poate avea orice client:

- acela de a comercializa sau utiliza anvelope la un pret mai mic decat cel pe care piata il propuneanvelopereciclatecauciucuriuzate_400
- de a elibera incinta de anvelopele uzate pe care orice service sau consumator le genereaza ca urmare a schimbarii acestora


       Reciclare

Pentru ca noi credem in viitor si sustinem un mediu mai curat, ne implicam prin solutii inovative in protectia mediului. Venim astfel cu o solutie unica in Romania pentru reciclarea si valorizarea anvelopelor uzate.
Folosind o tehnologie europeana de reciclare a anvelopelor vom fi capabili sa realizam recorduri in acest domeniu. Astfel printr-un intreg proces de inalta performanta vor rezulta produse incomparabile ca puritate si calitate.

Etapele procesului de reciclare:

  •     redimensionare
  •     separare (prin presiunea aerului)
  •     compactare/compartimentare
  •     scanare
  •     ambalare/alta procesare.

anvelopeuzatecentrudecolectare_02
Procedura folosita permite distrugerea pneurilor si recuperarea ulterioara separata a diverselor componente cu un grad de puritate in masura sa poata fi refolosite in alte procese productive ca materii prime. Procedura este esential mecanica si se desfasoara in mai multe faze de macinare:

    faza de decupare a taloanelor; in aceasta faza, pneurilor li se scoate preventiv inelul metalic din interiorul talonului prin aplicarea masinii de decupat taloane
    faza de faramare; in aceasta faza pneurile sunt faramitate pana se obtin bucati de circa 100 mm.
    faza de granulare; materialul de 100 mm este redus la granule de cauciuc intre 0 si 15 mm.
    faza de macinare cu lame; materialul cuprins intre 0 si 15 mm provenit din faza de granulare este macinat pana se obtin granule si praf de cauciuc in bucati cuprinse intre 0 si 6 mm .

Galerie foto