Eco Ambalaje Recycle

Colectare Deseuri Deseuri Hartie si Carton Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Iasi - Deseuri Hartie si Carton .


   S.C. ECO AMBALAJE RECYCLE S.R.L. a fost infiintata in Iasi, judetul Iasi, cu capital in intregime privat romanesc, si este o companie
 recunoscuta pe plan local,avand ca obiect de activitate managementul deseurilor.

   In acest moment, cantitatea de deseuri colectata este de aproximativ 300 to/luna, operam cu mijloace de transport si utilaje specifice proprii, doar pe sectorul deseurilor nepericuloase.

   Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor.

   In prezent functionam cu un numar de 12 angajati specializati si in permanenta ne adaptam serviciile la cerintele pietei.

   Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

   S.C. ECO AMBALAJE RECYCLE S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

   Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Colectare Deseuri Hartie Carton Iasi

Servicii

   Tipurile de hartie ce pot fi reciclate sunt urmatoarele:Colectare Deseuri Hartie Carton Iasi

  •     Carton duplex, ondulat;
  •     Maculatura,
  •     Arhiva;
  •     Hartie mixta, ziare, reviste, carti etc.

   O reducere şi mai mare, cu aproximativ 20%, a volumului de deşeuri se poate atinge prin colectarea separată a hârtiei şi cartonului folosite. 

   După pregătire, hârtia folosită se transformă în hârtie nouă.  

   Multe produse, cum ar fi ziarele, sunt fabricate deja în proporţie de 100% din hârtie folosită. 

   Resursele naturale sunt conservate, iar procesul de fabricare a hârtiei economiseşte mai multă energie şi devine ecologic.

Galerie foto