Recycle International S.R.L. - DOAR PERSOANE JURIDICE

Colectare Deseuri Deseuri Mase Plastice Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Iasi - Deseuri Mase Plastice.


  

   S.C. RECYCLE INTERNATIONAL S.R.L., cu aproape zece ani de Colectare Deseuri Constructii Iasiexperiență, activeaza in domeniul reciclarii deșeurilor nepericuloase. Colectam DOAR de la PERSOANE JURIDICE.

   Din momentul înființării și până în prezent, S.C. RECYCLE INTERNATIONAL S.R.L. a înregistrat o dezvoltare semnificativă în ceea ce privește activitatea societății, devenind un operator demn de încredere pe piața managementului deșeurilor nepericuloase reușind astfel să colecteze, să proceseze și să valorifice anual peste 35.000 tone de deșeuri. De asemenea, dezvoltarea socieății a însemnat și o extindere la nivel național. Pe lângă sediul central din Bragadiru, avem puncte de lucru în tara la Iași și la Cluj prin care acoperim estul și vestul României. Pentru celelalte zone avem colaboratori de încredere prin care acoperim întreaga țară.

   Fiind interesați de o îmbunătățire si o extindere permanentă a serviciilor oferite, S.C. RECYCLE INTERNATIONAL S.R.L. se axează pe identificarea și pe furnizarea de servicii integrate de gestionare a deșeurilor astfel ca alături de colaboratorii noștri să găsim soluția optimă de reciclare.

   Principalele obiective ale societății sunt reprezentate de colectarea, de procesarea și de valorificarea deșeurilor nepericuloase, punând la dispoziție sisteme integrate de management al deșeurilor și stabilind parteneriate durabile cu reprezentanții industriei de reciclare atât din țară, cât și din străinătate.

   Misiunea companiei este de a participa în mod activ la protejarea și la conservarea mediului înconjurător prin asigurarea de servicii complete de gestionare a deșeurilor.

   Ne ajutăm partenerii în identificarea solutiilor optime integrate de management al deșeurilor în vederea construirii unor activități economice durabile - colectarea și valorificarea deșeurilor nepericuloase.

   Dorim ca prin acțiunile întreprinse să ne poziționăm printre principalii inovatori ai reciclării deșeurilor nepericuloase din Romania.

   Nu putem realiza misiunea si nu putem indeplini viziunea fără valorile care ne-au condus până în prezent: PROFESIONALISM siCALITATE.

Suntem prompți și flexibili la solicitările partenerilor noștri!

Colectare Deseuri Constructii Iasi

 

Punct de lucru - Iași 

Bulevardul Chimiei, nr. 14, jud. Iași 
Mob. +40 785 28 1069

Sediul central 

Șoseaua Alexandriei, nr. 229, Bragadiru, jud. Ilfov 
Mob. +40 788 872 888

Centru de colectare Basarab - București

Str. Orhideelor, 39bis, sector 1 
Mob. +40 788 872 888

Centru de colectare - Valea Cascadelor, București

str. Valea Cascadelor, nr. 21 sector 6, București 
Mob. ++40 788 872 888

Centru de colectare - Pantelimon, Bucuresti

Sos. Pantelimon, nr. 300, sector 2, Bucuresti 
Mob. +40 788 872 888

Punct de lucru - Cluj  

Piața 1 Mai, nr. 1-2, Cluj-Napoca jud. Cluj 
Mob. +40 784 277 708

Centru de colectare - Cluj

Str. Fabricii, nr. 145/A, Cluj-Napoca jud. Cluj 
Mob. +40 784 277 708

Punct de lucru /Sediu - Suceava

Str. Apeductului, nr. 3 (vis-a-vis de SERE)

Mob. +40 758 056 147

 

Servicii

   Societatea este autorizată să preia următoarele tipuri de deșeuri:

 

 • deșeuri din HÂRTIE și din CARTON;
 • deșeuri industriale reciclabile din mase plastice: PET, PP, PE, PVC, ABS, folie stretch etc.;
 • deșeuri din ambalaje: butelii PET, folie PE, ladițe PP și PVC, carton, hârtie, cutii metalice, cutii de conserve, doze de băuturi, sticlă;
 • deșeuri rafie;
 • deșeuri feroase si neferoase;
 • recuperarea fierului beton din constructii/demolari;
 • deșeuri acumulatori/baterii uzate
 • deșeuri DEEE (electrice, electronice, electrocasnice)
 • deșeuri lemn

 

   Colectăm orice tip de deșeu reciclabil care poate fi luat cu mâna (care să nu conțină uleiuri sau alte deșeuri periculoase). 

 • Colectăm hârtie, dar nu trebuie să fie umedă.
 • Colectăm ziare/reviste, acestea trebuie sa fie legate cu o bandă de plastic. De asemenea, dacă sunt diferite tipuri de hârtie, acestea trebuie colectate în saci de folie sau în cutii de carton.
 • Colectăm carton, dar acesta trebuie să fie presat și legat cu o bandă de plastic.
 • Colectăm sticla doar de la ambalaje (borcane, sticle de apă etc.).  

   Asigurăm soluții viabile și pentru alte tipuri de deșeuri industriale reciclabile (de ex.: deșeuri metalice feroase și neferoase, lemn, textile, etc.) prin intermediul partenerilor noștri de încredere. 

   În momentul de față NU colectăm ambalaje din Tetra Pak. Aceste ambalaje sunt acele cutii din carton în care sunt îmbuteliate sucuri, lapte, sosuri sau alte produse pasteurizate.   

reciclare_ambalaje_400_01

Galerie foto