Eco Ambalaje Recycle

Colectare Deseuri Deseuri Mase Plastice Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Iasi - Deseuri Mase Plastice.


   S.C. ECO AMBALAJE RECYCLE S.R.L. a fost infiintata in Iasi, judetul Iasi, cu capital in intregime privat romanesc, si este o companie
 recunoscuta pe plan local,avand ca obiect de activitate managementul deseurilor.

   In acest moment, cantitatea de deseuri colectata este de aproximativ 300 to/luna, operam cu mijloace de transport si utilaje specifice proprii, doar pe sectorul deseurilor nepericuloase.

   Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor.

   In prezent functionam cu un numar de 12 angajati specializati si in permanenta ne adaptam serviciile la cerintele pietei.

   Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

   S.C. ECO AMBALAJE RECYCLE S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

   Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Colectare Deseuri Mase Plastice Iasi

Servicii

   S.C. ECO AMBALAJE RECYCLE S.R.L. achizitioneaza o gama larga de mase plastice:   

   - PET (polietilen tereftalat) – sticle de plastic provenite de la diverse bauturi (apa, suc, bere, etc.);Colectare Deseuri Mase Plastice Iasi

   - HDPE (polietilena de inalta densitate) – lazi de paine, carne, navete bauturi, bidoane, butoaie, etc.;

   - PVC (policlorura de vinilin) – profile ferestre-usi termopan, cabluri, tubulatura apa, cutii, folii, etc.;

   - LDPE (polietilena de joasa densitate) – folie de la ambalare, caserole si tavi pentru alimente, etc.;

   - PP (polipropilena) – saci rafie, ladite fructe, mobilier gradina, folii, bare auto, mosoare, flacoane ketcup-mustar, etc.;

   - PS (polistiren) – role sarma bobinaj, mosoare, ambalaje, containere, capace, pahare, flacoane, tavite, carcase CD, aplicatii de servire a alimentelor, tavi de expunere a carnii, tacamuri, etc.;

   - PC (policarbonat) – butelii apa plata 20l, faruri auto, corpuri neon, etc., PA – (poliamida) – diverse role, resturi fabricatie, etc., ABS (acrilo-butadien-stiren) – bare auto, PMMA – plexiglas.

Galerie foto