BIOECOLAB - PRELUARE DESEURI ANIMALIERE - SNCU

Colectare Deseuri Deseuri Animaliere Ilfov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Ilfov - Deseuri Animaliere.


  

BIOECOLAB - asigura prestarea de servicii pentru colectarea, transportul si neutralizarea deseurilor de origine animala si Nonanimala, Industriale(categoria a I-a, a II-a si a III-a), in unitati de incinerare / co-incinerare / combustie, clasificate conform legislatiei specifice in vigoare; CE Nr. 1069/2009.

 

    - Contractul cadru aferent prestarii serviciilor, se incheie pe o perioada de 1 ani, contra unei taxe de buna executie/abonament se achita in avans  pentru perioada aferenta in valoare de 300 Lei (TVA inclus) ANUAL. *Documente necesare: CUI, Certificat Constatator punct lucru conf. L 359/2004, Act Id. Administrator, Autorizatie/Document Sanitar – Veterinar, Cont Bancar, Persoana de contact direct responsabila.

 

Documentele justificative Incarcare-Descarcare Anexa 3, Documente Miscare cu regim special, PV-uri colectare, Nota de Cantar, Adeverinta Neutralizare, specifice eliberate de societatea noastra sunt in conformitate cu legislatia armonizata intre entitatile cu drept de control fiscal( Curtea de Conturi / A.N.A.F / Politia Economica / Administratia Fiscala / Vama ) si siguranta alimentelor (A.N.S.V.S.A. / D.S.V.S.A.), respectiv sanatatea populatiei( D.S.P.), astfel cantitatile neconforme declarate conform procedurilor specifice si notelor contabile (cantitati / valoare / stocuri) sunt scutite de plata texelor si impozitelor datorate catre bugetul de stat si stocul contabil va fi inregistrat cu valoarea si cantitatea ,,zero,,. In conformitate cu actualizarea legislatiei specifice in vigoare vom pune la dispozitia solicitantilor documente / tipizate pentru conformare si instruim personalul pentru completarea corecta a formularelor. Autoutilitarele autorizate sanitar veterinar pentru transport deseuri Nepericuloase cu regim special sunt dotate cu sistem de monitorizare GPS 24/24 si la solicitarea Organelor de Competenta se pun la dispozitie toate traseele si opririle efectuate conform legislatiei in vigoare. Conducatorul auto este instruit pentru traseele de colectare de la punctul de plecare pana la punctul sau puctele de colectare dus – intors are interzis sa opresca pe traseul specificat mai mult de 10 minute.

 

 Procedura in situatia generarii de SNCU

 

-      Se anunta telefonic societatea Bioecolab / 0769. 220. 061.

 

-      Se constata incadrarea categoriei de deseu.

 

-      Se constata / estimeaza Cantitatea Totala.

 

-      Pentru Categoria Deseurilor a-I-a si a-II-a si dupa caz pentru Unitatile Autorizate Sanitar Veterinar pentru Schimburi Intracomunitare U.E. se anunta Medicul Veterinar – Oficial  zonal al DSVSA si se intocmeste cererea de eliberarea CSV catre conducerea DSVSA, dupa caz se recolteaza probe, se intocmeste si emite CSV – Certificat Sanitar Veterinar, se transmite starea Cadavrului / Tesutului / Altele si specificati data si ora decesului / Constatarii Starii de Fapt, Depozitarea Temporara (locul coordonate GPS si temperatura controlata / ambientala). Dupa caz autoutilitarea se va deplasa in cel mai scurt timp pentru colectarea – transportul si neutralizarea, se asigura mijloace, utilaje si personal pentru a facilita incarcarea in cel mai scurt timp. Caz special – in situatia decesului animale din gospodarie GP-uri sau animale salbatice in stare degradata / putrefactie, se solicita Comisiei Consiliului Judetean, Ingroparea conform procedurilor legale in locul / zona specificata si identificata de catre Primarie – UAT impreuna cu reprezentantii DSVSA, DSP, Mediu, alte organe. Caz Special – in situatia in care se constata ca alimentele / produsele destinate consumului uman sau animal, de origine Animala sau Nonanimala sunt contaminate Microbiologic, Fizico-Chimic sau Radioactiv, incadrate initial la Categoria a-III-a se va schimba Categoria cu, a-I-a.

 

-      Pentru Categoria Deseurilor a-III-a – de origine Animala si Nonanimala, rezultate din activitatile de vanzare cu amanuntul(restaurant, cantina, *catering, cofetarii, patiserii, *depozite, macelarii, vanzare pe internet, magazin), NU este necesara instiintarea DSVSA local, pentru categoriile de deseuri – expirate, neconforme calitativ, depreciate, fara incarcatura microbiologica de contaminare, ambalaje deteriorate, retrase din vanzare, neetichetate corespunzator, fara elemente de identificare, confiscate de catre DSVSA, ANPC, DSP, Garda de Mediu, Politia Economica, ANAF, PIF, Vama, Curtea de Conturi. Procedura de Colectare – se completeaza PV-ul de scoatere din gestiune(conform model), se completeaza toate rubricile stiute(in cazul in care intampinati probleme un reprezentant Bioecolab, va ajuta pentru completarea corecta), Cererea de Colectare cu regim special(conform model), se transmite solicitarea la adresa de e-mail : bioecolab@yahoo.com, se programeaza colectarea – transportul si neutralizarea prin prelucrarea Ecologica, cu agentul/delegatul la Nr. Tel. 0769. 220. 061. / 0769. 220. 060. In cel mult 72 ore de la primirea solicitarii. Unitatea va delega un reprezentant oficial responsabil de lucrare, acesta va pregatii deseurile astfel : Ambalate in saci Polietilena / PVC de inalta densitate, se cantareste cantitatea totala si se inregistreaza in Cerere Colectare, se congeleaza ( -18*C) in spatiul destinat acestui scop(lada, congelator) identificat cu SNCU – este o conditie de colectare ca deseurile sa fie congelate, in caz contrar NU se pot colecta. Unitatea va primii documente justificative legale : PV-ul de Colectare, Documentul de Miscare (DM) cu regim special completate toate rubricile, PV-ul de Dezinfectie a mijlocului de Transport SNCU, Anexa 3 – Incarcare-Descarcare Gestionarea Deseurilor. Cu Procedura indeplinita Solicitantul este scutit de plata texelor si impozitelor datorate catre bugetul de stat si stocul contabil va fi inregistrat cu valoarea si cantitatea ,,zero,,. In situatia in care Produsele sunt Asigurate, acesta Procedura este singura valida.                                                               

 

- In situatia de generare Deseuri din Activitati Industria Alimentara - Produse de Origine Nonanimala ( Legume, Fructe, Cereale, Bauturi Nealcoolice, Alcoolice, Uleiuri si grasimi vegetale, Produse de tip Bacanie, Fainuri, Aluaturi, alte categorii incadrate) NU este necesara instiintarea DSVSA local, pentru categoriile de deseuri – expirate, neconforme calitativ, depreciate, fara incarcatura microbiologica de contaminare, ambalaje deteriorate, retrase din vanzare, neetichetate corespunzator, fara elemente de identificare, confiscate de catre DSVSA, ANPC, DSP, Garda de Mediu, Politia Economica, ANAF, PIF, Vama, Curtea de Conturi. Procedura de Colectare – se completeaza PV-ul de scoatere din gestiune(conform model), se completeaza toate rubricile stiute(in cazul in care intampinati neclaritati un reprezentant Bioecolab, va ajuta pentru completarea corecta), Cererea de Colectare cu regim special(conform model), se transmite solicitarea la adresa de e-mail : bioecolab@yahoo.com, se programeaza colectarea – transportul si neutralizarea prin prelucrarea Ecologica, cu agentul/delegatul la Nr. Tel. 0769. 220. 061. / 0769. 220. 060. In cel mult 72 ore de la primirea solicitarii. Unitatea va delega un reprezentant oficial responsabil de lucrare, acesta va pregatii deseurile astfel : se ambaleaza pe paleti, in ambalaje de carton, se cantareste cantitatea totala si se inregistreaza in Cerere Colectare, se depoziteaza temporar in spatiul destinat acestui scop identificat cu ,, Produse Neconforme,, pana la colectarea propriuzisa. Unitatea va primii documente justificative legale : PV-ul de Colectare, PV-ul de Dezinfectie a mijlocului de Transport SNCU, Anexa 3 – Incarcare-Descarcare Gestionarea Deseurilor. Cu Procedura indeplinita Solicitantul este scutit de plata texelor si impozitelor datorate catre bugetul de stat si stocul contabil va fi inregistrat cu valoarea si cantitatea ,,zero,,.    

 

- Fiecare situatie de colectare se gestioneaza individual primind consiliere si asistenta tehnica de specialitate pentru a respecta legislatia specifica in vigoare.

 

 

 

Alte servicii:

 

- Investigatii si Anchete Alimentare / Epidemiologice

 

- Consultanta si Consiliere juridica, legislativa in domeniul Securitatii, Sigurantei Alimentare si Sanatatii Populatiei.

 

0769.220.061

bioecolab@yahoo.com

reciclare_deseuri_sncu_bucuresti_400

Servicii

Colectare, transport si incinerare deseuri de origine animala si non-animala

Tipuri de deseuri:
- Deseuri de origine animala si non-animala generate de activitati specifice Industriei Alimentare: productie, depozitare, procesare, transare, prelucrare, alimentatie publica. ( Abatoare, Transare Carne, Depozite Alimentare, Ambalare, Carne-Mezeluri, Panificatie, Restaurante, Catering, Laborator Cofetarie – Patiserie, etc. )

- Deseuri de origine animala si non-animala expirate, neconforme sau improprii consumului uman S.N.C.U.

- Deseuri alimentare provenite din laboratoare de analiza.

- Deseuri de cadavre animale din cabinetele, clinicile veterinare, exploatatii, ferme, adaposturi, etc.

- Deseuri rezultate din Industria Farmaceutica, Industria Furajera si cea a pielariei. 

Servicii: Societatea noastra asigura prestarea de servicii pentru colectarea, transportul si neutralizarea deseurilor de origine animala (categoria a I; II; III-a) si nonanimala, in unitati de incinerare / co-incinerare / combustie, clasificate conform legislatiei specifice in vigoare; CE Nr. 1069/2009, rezultate din activitati specifice si conexe Industriei Alimentare, serviciile de neutralizare fiind subcontractate. Prestarea de servicii se executa in regim de contract ferm cat si la solicitare.

Proceduri:
 - Deseurile de origine animala si non-animala clasificate conform legislatiei sanitara-veterinara in vigoare, se supun unui regim special, si constitue o sursa potentiala de riscuri pentru sanatatea publica si cea animala. Preluarea deseurilor se executa numai in baza emiterii documentului justificativ
– Certificat Sanitar-Veterinar pentru subproduse animale ce nu sunt destinate consumului uman, emitent fiind A.N.S.V.S.A
- Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor – Circumscriptia zonala, prin medicul veterinar arondat, conf. CE Nr. 1069/2009. Se va emite Documentul de Miscare catre Incinerator/Neutralizare si predat generatorului de deseuri, acesta avand responsabilitatea predarii catre
- Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor – Circumscriptia zonala.

 

DERATIZARE - Rozatoarele(sobolani,soareci) nu sunt niste animale placute si prietenoase ele aduc pagube materiale cat si mari probleme de sanatate.Prin urmare este recomandata deratizarea si asanarea focarelor respective.

DEZINSECTIE - Presupune eliminarea tuturor insectelor(muste si larve, tantari, molii, plosnite, gandaci ,viespi, furnici, etc) care ne provoaca neplaceri, si probleme grave de sanatate. Este recomandata eliminarea precoce a insectelor respective precum si salubrizarea corecta a zonelor limitrofe focarului de infectie.

DEZINFECTIE - Presupune prevenirea si combaterea bolilor infectiose, parazitare, precum si a zoonozelor(boli trasmise de la animal la om). Noi venim in intampinarea dumneavoastra cu echipamente si solutii competitive avizate de catre Ministerul Sanatatii si toate autorizatiile necesare functionarii legale. Asadar pentru a va convinge de profesionismul si seriozitatea noastra va asteptam se ne contactati.

Curatenie profesionala
 S.C Bioecolab S.R.L. ofera servicii de curatenie profesionala la cele mai inalte standarde. Ne mandrim cu o lista numeroase de clienti importanti din Bucuresti pentru care prestam servicii de curatenie birouri, curatenie industriala sau curatenie locuinte.


D.D.D.- Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
S.C Bioecolab S.R.L. ofera servicii de Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare de cea mai buna calitate. Este foarte important ca aceste proceduri sa fie realizate la modul cel mai responsabil, de personal cu experienta si cu echipamente de calitate.

Servicii PSI - Protectia si stingerea incendiilor
Desfasuram activitati de verificare, reparare si incarcare a stingatoarelor de incendiu.

Tratamente fitosanitare - fumigatie
Executam pe parcursul unui an calendaristic, numeroase tratamente fitosanitare pentru a combate bolile si daunatorii plantelor.

Servicii de ignifugare
Executam lucrari de ignifugare a suprafetelor lemnoase, atestate de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, oriunde in Bucuresti si in tara.

 

Image result for processed food recycling