BIOECOLAB - PRELUARE DESEURI ANIMALIERE - SNCU

Colectare Deseuri Deseuri Animaliere Ilfov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Ilfov - Deseuri Animaliere.


   S.C. Bioecolab S.R.L. este specializata in prestarea de servicii pentru sanatatea publica (Colectare Deseuri Animale/ SNCU, Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie, Combaterea insectelor, rozatoarelor si animalelor, Tratamente fitosanitare - fumigatie, Servicii de ignifugare, Protectia si stingerea incendiilor, Curatenie profesionala).
   Prin tehnici speciale venim in sprijinul dumneavostra, dorind sa va asiguram un mediu curat si bine igienizat.
   Echipa noastra este formata din tineri energici pregatiti sa gaseasca cele mai bune solutii pentru clientii nostri. Oferim calitate, promptitudine si seriozitate in parteneriatele pe care le incheiem.

0769.220.061

bioecolab@yahoo.com

reciclare_deseuri_sncu_bucuresti_400

Servicii

Colectare, transport si incinerare deseuri de origine animala si non-animala

Tipuri de deseuri:
- Deseuri de origine animala si non-animala generate de activitati specifice Industriei Alimentare: productie, depozitare, procesare, transare, prelucrare, alimentatie publica. ( Abatoare, Transare Carne, Depozite Alimentare, Ambalare, Carne-Mezeluri, Panificatie, Restaurante, Catering, Laborator Cofetarie – Patiserie, etc. )

- Deseuri de origine animala si non-animala expirate, neconforme sau improprii consumului uman S.N.C.U.

- Deseuri alimentare provenite din laboratoare de analiza.

- Deseuri de cadavre animale din cabinetele, clinicile veterinare, exploatatii, ferme, adaposturi, etc.

- Deseuri rezultate din Industria Farmaceutica, Industria Furajera si cea a pielariei. 

Servicii: Societatea noastra asigura prestarea de servicii pentru colectarea, transportul si neutralizarea deseurilor de origine animala (categoria a I; II; III-a) si nonanimala, in unitati de incinerare / co-incinerare / combustie, clasificate conform legislatiei specifice in vigoare; CE Nr. 1069/2009, rezultate din activitati specifice si conexe Industriei Alimentare, serviciile de neutralizare fiind subcontractate. Prestarea de servicii se executa in regim de contract ferm cat si la solicitare.

Proceduri:
 - Deseurile de origine animala si non-animala clasificate conform legislatiei sanitara-veterinara in vigoare, se supun unui regim special, si constitue o sursa potentiala de riscuri pentru sanatatea publica si cea animala. Preluarea deseurilor se executa numai in baza emiterii documentului justificativ
– Certificat Sanitar-Veterinar pentru subproduse animale ce nu sunt destinate consumului uman, emitent fiind A.N.S.V.S.A
- Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor – Circumscriptia zonala, prin medicul veterinar arondat, conf. CE Nr. 1069/2009. Se va emite Documentul de Miscare catre Incinerator/Neutralizare si predat generatorului de deseuri, acesta avand responsabilitatea predarii catre
- Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor – Circumscriptia zonala.

 

DERATIZARE - Rozatoarele(sobolani,soareci) nu sunt niste animale placute si prietenoase ele aduc pagube materiale cat si mari probleme de sanatate.Prin urmare este recomandata deratizarea si asanarea focarelor respective.

DEZINSECTIE - Presupune eliminarea tuturor insectelor(muste si larve, tantari, molii, plosnite, gandaci ,viespi, furnici, etc) care ne provoaca neplaceri, si probleme grave de sanatate. Este recomandata eliminarea precoce a insectelor respective precum si salubrizarea corecta a zonelor limitrofe focarului de infectie.

DEZINFECTIE - Presupune prevenirea si combaterea bolilor infectiose, parazitare, precum si a zoonozelor(boli trasmise de la animal la om). Noi venim in intampinarea dumneavoastra cu echipamente si solutii competitive avizate de catre Ministerul Sanatatii si toate autorizatiile necesare functionarii legale. Asadar pentru a va convinge de profesionismul si seriozitatea noastra va asteptam se ne contactati.

Curatenie profesionala
 S.C Bioecolab S.R.L. ofera servicii de curatenie profesionala la cele mai inalte standarde. Ne mandrim cu o lista numeroase de clienti importanti din Bucuresti pentru care prestam servicii de curatenie birouri, curatenie industriala sau curatenie locuinte.


D.D.D.- Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie
S.C Bioecolab S.R.L. ofera servicii de Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare de cea mai buna calitate. Este foarte important ca aceste proceduri sa fie realizate la modul cel mai responsabil, de personal cu experienta si cu echipamente de calitate.

Servicii PSI - Protectia si stingerea incendiilor
Desfasuram activitati de verificare, reparare si incarcare a stingatoarelor de incendiu.

Tratamente fitosanitare - fumigatie
Executam pe parcursul unui an calendaristic, numeroase tratamente fitosanitare pentru a combate bolile si daunatorii plantelor.

Servicii de ignifugare
Executam lucrari de ignifugare a suprafetelor lemnoase, atestate de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, oriunde in Bucuresti si in tara.

 

Image result for processed food recycling