Olariu Construct SRL

Colectare Deseuri Deseuri Chimice si Periculoase Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Neamt - Deseuri Chimice si Periculoase.


       Investiţiile substanţiale şi permanente în logistica necesară desfăşurării activităţilor, în instruirea personalului şi în menţinerea unor relaţii excelente cu furnizorii, au avut ca rezultat obţinerea unor contracte importante cu societăţi de renume din industria românească.
Colectare Deseuri Periculoase Roman
       Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

       Atuurile noastre principale sunt seriozitatea şi promptitudinea în servirea clienţilor, fie că este vorba de firme mari, firme mici, instituţii publice sau persoane fizice.

       Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

Obiective:

  • cresterea calitatii serviciilor si eficientizarea lor ;
  • dezvoltarea durabila a serviciilor ;
  • protectia mediului incojurator;
  • implemantarea unor proiecte de recuperare si reciclare a materialelor reciclabile.

Servicii

    Sursă
    Colectare Deseuri Periculoase Roman
Deşeurile periculoase provin de la o gamă largă de surse diferite precum gospodăriile, activităţi comerciale sau industriale. Exemplele tipice sunt bateriile, medicamentele, uleiurile minerale, vopselele, răşinile şi adezivii.


    Cantitate şi conţinut
    
Deşeurile periculoase reprezintă aproximativ 1% din totalul deşeurilor generate în Europa. Deşeurile sunt clasificate ca fiind periculoase dacă prezintă sau nu anumite caracteristici.