PACOS ECO COLECTARE

Colectare Deseuri Deseuri Cauciuc Prahova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Prahova - Deseuri Cauciuc.


    Promptitudinea colectarii, atat a deseurilor depozitate vrac cat si a celor depozitate in containerele proprii, ne-a ajutat sa crestem de la an la an, sa na imbogatim portofoliul si sa raspandim imginea seriozitatii.anvelopereciclatecauciucuriuzate_400_01

    PACOS a functionat pana in prezent fara intrerupere, impunandu-se pe plan local prin calitatea serviciilor prestate in concordanta cu cerintele pietei, raspunzand cerintelor beneficiarilor prin respectarea clauzelor contractuale sub aspectele privind calitatea, operativitatea, dar mai ales seriozitate si profesionalism.

    Detinem in orasul Baicoi peste 5000 m2(hale depozitare si platforma betonata), utilaje pentru compactarea si reciclarea deseurilor, parc auto propriu format din camioane de 3,5 to si 7,5 to. Intreaga activitate este asigurata de personal cu pregatire corespunzatoare in reintroducerea lunara in circuit a peste 300 tone carton si 200 tone plastic, iar tendinta este in crestere,ceea ce contribuie la realizarea obiectivelor propuse prin politica de management a firmei. Detinem certificari ISO referitoare la sistemul de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008 si la sistemul de management al mediului in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 14001:2005.

 

Oferim consultanta de mediu! 

Servicii de colectare deseuri

Indeplinirea obiectivelor conform Legii 249/2015 si OUG 196/2005

Servicii

   Colectare anvelope uzate

   Colectarea anvelopelor uzate reprezinta o etapa extrem de importanta pe filiera reciclarii anvelopelor. O retea de colectare este obligatorie pentru a asigura materia prima (carcasa) necesara resaparii sau reciclarii. Ca urmare a acestei realitati, devine evident un avantaj dublu pe care il poate avea orice client:
   - acela de a comercializa sau utiliza anvelope la un pret mai mic decat cel pe care piata il propunelarge_image_11729_400_02
   - de a elibera incinta de anvelopele uzate pe care orice service sau consumator le genereaza ca urmare a schimbarii acestora 

   Valorificare deseuri din cauciuc

   Valorificarea deseurilor din cauciuc se refera la obligativitatea producatorilor si importatorilor de a colecta si a preda spre distrugere o anumita cantitate de anvelope uzate.
Modalitatile de valorificare sunt multiple insa noi insistam asupra unei ierarhizari din punct de vedere legal a modalitatilor de valorificare.  Este firesc ca cele mai ecologice modalitati de valorificare sa fie preferate celor mai putin ecologice.

 

b2_400

 

Galerie foto