PACOS ECO COLECTARE

Colectare Deseuri Deseuri Constructii Prahova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Prahova - Deseuri Constructii.


    PACOS a functionat pana in prezent fara intrerupere, impunandu-se pe plan local prin calitatea serviciilor pso2033_400_01prestate in concordanta cu cerintele pietei, raspunzand cerintelor beneficiarilor prin respectarea clauzelor contractuale sub aspectele privind calitatea, operativitatea, dar mai ales seriozitate si profesionalism.

    Promptitudinea colectarii, atat a deseurilor depozitate vrac cat si a celor depozitate in containerele proprii, ridicate cu autoutilitare Mercedes dotate cu sistem abrolkeeper, ne-a ajutat sa crestem de la an la an, sa na imbogatim portofoliul si sa raspandim imginea seriozitatii.

 

Oferim consultanta de mediu! 

Servicii de colectare deseuri

Indeplinirea obiectivelor conform Legii 249/2015 si OUG 196/2005

Servicii

    In ziua de azi, contructiile de locuinte au luat o amploare deosebita, se construiesc cladiri de idwtio91ltd1nbqy_400_01.birouri mari,constructii publice, cladiri pentru firmele private mici, cladiri de apartamente, constructii gigant, case individuale, vile, garaje si depozite. Desigur, acesta picteaza un viitor mai luminos pentru oamenii din aceste zone. Si, ca rezultat a tuturor activitailor mentionate mai sunt se produc deseuri contructii in cantitati foarte mari.

    Care este diferenta dintre de gunoi si deseuri constructii? In special pubele sunt pentru adunarea gunoiului menajer, obicei mici,pentru gunoi vrac, se schimba mai des, uneori gunoiul este sortat in pubele diferite. Containerele de 7 mc sunt pentru gunoi și deseuri de tip mai mare, este de deseuri voluminoase si grele, care, uneori, se acumuleaza in container mare care stationeaza cateva zile, in functie de ritmul de constructie.

    Motivul pentru colectarea gunoiului de la un santier de constructii este de a fi depozitat intr-o locatie convenabila, mai departe de oras, astfel incat sa nu interfereze cu munca de constructie si ca este liber pentru camioanele care intra in santierul constructiei. Seful santierul trebuie sa stranga deseurile de la constructii intr-un loc in care nu poate fi imprastiat de vant.

 eco4_400

 

Galerie foto