PACOS ECO COLECTARE

Colectare Deseuri Deseuri Petroliere / Uleiuri Uzate Prahova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Prahova - Deseuri Petroliere / Uleiuri Uzate.


    PACOS a functionat pana in prezent fara intrerupere, impunandu-se pe plan local prin ccolectaredeseuripetroliere_400alitatea serviciilor prestate in concordanta cu cerintele pietei, raspunzand cerintelor beneficiarilor prin respectarea clauzelor contractuale sub aspectele privind calitatea, operativitatea, dar mai ales seriozitate si profesionalism.

    Promptitudinea colectarii, atat a deseurilor depozitate vrac cat si a celor depozitate in containerele proprii, ne-a ajutat sa crestem de la an la an, sa na imbogatim portofoliul si sa raspandim imginea seriozitatii.

    Detinem in orasul Baicoi peste 5000 m2(hale depozitare si platforma betonata), utilaje pentru compactarea si reciclarea deseurilor, parc auto propriu format din camioane de 3,5 to si 7,5 to. Intreaga activitate este asigurata de personal cu pregatire corespunzatoare in reintroducerea lunara in circuit a peste 300 tone carton si 200 tone plastic, iar tendinta este in crestere,ceea ce contribuie la realizarea obiectivelor propuse prin politica de management a firmei. Detinem certificari ISO referitoare la sistemul de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008 si la sistemul de management al mediului in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 14001:2005.

Oferim consultanta de mediu! 

Servicii de colectare deseuri

Indeplinirea obiectivelor conform Legii 249/2015 si OUG 196/2005

Servicii

  • Deseuri petroliere
  • Uleiuri uzate
  • Filtre uzate
  • Uleiuri vegetale

   Asiguram colectarea, transportul si recipienti pentru depozitarea deseurilor petroliere.

   Deseurile periculoase se pot regasi la generator in diferite stari de agregare, fiind stocate in cele mai diverse moduri si locatii, necesitand astfel diferite modalitati de preluare:
   In instalatii, utilaje, bazine sau rezervoare scoase din uz. Spre exemplu extragerea slamului dintr-un rezervor se realizeaza de obicei mecanizat cu ajutorul unei pompe potrivite. In eventualitatea in care slamul are diverse caracteristici care il fac nepompabil (ex: vascozitate mare), atunci devine necesara interventia umana calificata (in interiorul rezervorlui). Daca adaugam existenta unei guri de vizitare de dimensiuni mici si eventual existenta unor gaze toxice care necesita echipament de protectie suplimentar (masca gaze cu cartus filtrant), vom obtine tabloul complet al unei preluari dificile de deseuri periculoase.
   In instalatii aflate in functiune. Uneori deseurile periculoase trebuie extrase chiar din rezervoarele sau conductele unor instalatii functionale. Asadar, la situatia indicata la punctul anterior, adaugam de cele mai multe ori si un termen limitat de executie al interventiei.
        In magazii sau depozite in diverse ambalaje mai mult sau mai putin deteriorate.

colectareuleiuriarse_5015071_1360751268

Galerie foto