PACOS ECO COLECTARE

Colectare Deseuri Deseuri Textile Prahova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Prahova - Deseuri Textile.


    Promptitudinea colectarii, atat a deseurilor depozitate vrac cat si a celor depozitate in containerele proprii, ne-a ajutat sa crestem de la an la an, image_14506_01sa na imbogatim portofoliul si sa raspandim imginea seriozitatii.

    PACOS a functionat pana in prezent fara intrerupere, impunandu-se pe plan local prin calitatea serviciilor prestate in concordanta cu cerintele pietei, raspunzand cerintelor beneficiarilor prin respectarea clauzelor contractuale sub aspectele privind calitatea, operativitatea, dar mai ales seriozitate si profesionalism.

    Detinem in orasul Baicoi peste 5000 m2(hale depozitare si platforma betonata), utilaje pentru compactarea si reciclarea deseurilor, parc auto propriu format din camioane de 3,5 to si 7,5 to. Intreaga activitate este asigurata de personal cu pregatire corespunzatoare in reintroducerea lunara in circuit a peste 300 tone carton si 200 tone plastic, iar tendinta este in crestere,ceea ce contribuie la realizarea obiectivelor propuse prin politica de management a firmei. Detinem certificari ISO referitoare la sistemul de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008 si la sistemul de management al mediului in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 14001:2005.

Oferim consultanta de mediu! 

Servicii de colectare deseuri

Indeplinirea obiectivelor conform Legii 249/2015 si OUG 196/2005

Servicii

   Colectam deseuri textile ce provin din resturile de tricot sau firele, scama ce rezulta din filaturi.
cautamdeseuridelana_400_01   Astfel contribuim la protejarea mediului inconjurator, inobilam si le dam o destinatie deseurilor textile, care fara activitatea noastra s-ar arunca si ar polua mediul.

   Prin urmare societatea noastra se ocupa cu colectarea deseurilor textile in vederea eliminarii:

   - Parti tricotate cu compozitie acrilica (PNA) sau lana cazute de la croire, parti care pot avea orice dimensiune si orice culoare;
   - Fire cu compozitie acrilica si lana indiferent de culoare si finete (acestea pot fi cardate sau pieptanate);
   - Fire precum si capete fasii provenite din tesatorii in compozitia carora predomina lana, indiferent de culoare;
   - Margini de tesaturi de la razboaiele de tesut (si acestea pot fi 100% PES sau in combinatie);
   - Pieptanatura de lana;
   - Fire de bumbac;
   - Bumbac, in, canepa.

Galerie foto