PACOS ECO COLECTARE

Colectare Deseuri Reciclatori Finali / Valorificatori Prahova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Prahova - Reciclatori Finali / Valorificatori.


   PACOS a functionat pana in prezent fara intrerupere, impunandu-se pe plan local prin calitatea serviciilor prestate in concordanta cu cerintele pietei, raspunzand cerintelor beneficiarilor prin respectarea clauzelor contractuale sub aspectele privind calitatea, operativitatea, dar mai ales seriozitate si profesionalism.
   Promptitudinea colectarii, atat a deseurilor depozitate vrac cat si a celor depozitate in containerele proprii, ne-a ajutat sa crestem de la an la an, sa na imbogatim portofoliul si sa raspandim imginea seriozitatii.
   Detinem in orasul Baicoi peste 5000 m2 (hale depozitare si platforma betonata), utilaje pentru compactarea si reciclarea deseurilor, parc auto propriu format din camioane de 3,5 to si 7,5 to. Intreaga activitate este asigurata de personal cu pregatire corespunzatoare in reintroducerea lunara in circuit a peste 300 tone carton si 200 tone plastic, iar tendinta este in crestere,ceea ce contribuie la realizarea obiectivelor propuse prin politica de management a firmei. Detinem certificari ISO referitoare la sistemul de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008 si la sistemul de management al mediului in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 14001:2005.


Oferim consultanta de mediu!

Servicii de colectare deseuri
Servicii de reciclare materiale plastice

                Indeplinirea obiectivelor conform Legii 249/2015 si OUG 196/2005 

 

reciclare1_400_19

 

Servicii


   Din 01.02.2019 societatea PACOS ECO COLECTARE SRL a devenit reciclator pentru materiale plastice din polietilena si polipropilena prin obtinerea de granule si valorificator prin tocare pentru materiale plastice din ABS, PC, PS, PA, etc. Acest lucru s-a realizat cu investitii de aproximativ 400000 euro (hala noua din panouri sandwich , echipament industrial pentru tocare-spalare-granulare deseuri plastice si transformator de 630 kwA.

   S.C. PACOS ECO COLECTARE S.R.L.  -Compania noastră a investit constant de-a lungul timpului în mașini dotate cu sisteme abrolkeeper, utilaje de încărcare, stivuire și tocare a deșeurilor în vederea obținerii de combustibil alternativ precum și echipamente de reciclare a deșeurilor. De asemenea investițiile în soft-uri de gestiune și echipamente IT performante cresc capacitatea de gestionare eficientă a companiei.

Galerie foto