Mondorek SRL

Colectare Deseuri Deseuri Lemn Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Satu Mare - Deseuri Lemn.


        Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel 189780.1_400_04încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

        Mondorek, o societate ce activeaza cu precadere in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze trei aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.

         Noi reprezentam competenta, seriozitatea si profesionalismul date de o echipa tanara ce are la dispozitie o baza de echipamente moderne si pregatire pe masura.

          Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

Servicii

    Colectarea paletilor uzati si a deseurilor din lemncolectare_paleti_baia_mare_400_02

    Acest serviciu reprezinta pentru societatile interesate economisirea banilor, a spatiului blocat si a resurselor.

    Avem ca obiectiv eliminarea risipei si protejarea mediului inconjurator.
    Colectarea paletilor uzati si a deseurilor din lemn se realizeaza conform cerintelor legislatiei de mediu.
    Colectam toate tipurile de deseuri din lemn !

 

 

Image result for wood recycling

 

Galerie foto