Alpin Recycling SRL

Colectare Deseuri Deseuri Rafie Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Satu Mare - Deseuri Rafie.


     SC ALPIN RECYCLING SRL SATU MARE, a luat ființă în anul 2008, cu intenția de a lupta pentru și ocrotirea mediului înconjurător. La început activitatea s-a desfășurat în condiții grele, colectând doar deșeuri electrice și electronice. Văzând reacția favorabilă a concetățenilor, care nu au rămas pasivi la semnalele de alarmă trase de noi, pentru ocrotirea mediului înconjurător, am reușit să ne dezvoltăm. Dezvoltarea noastră se datorează tuturor celor care înțeleg să lupte pentru ca în viitor, copiii noștri să aibă un mediu curat și nepoluat.Alpin Recycling SRL

     În prezent avem centre de colectare în Mun. Satu Mare, pe Aleea Mureș CT4 (fosta centrală termică), precum și în Viile Satu Mare, unde deținem 2 depozite.

     Din 2009, activitatea noastră se extinde și la colectarea deșeurilor reciclabile, cum ar fi: hârtie si carton, sticlă, plastic,pet,folie etc.

Acțiunea de colectare se desfășoară de la primării, școli, grădinițe, precum și alți agenți economici privați.

   În prezent avem mașini proprii de colectare a deșeurilor electronice, autodube pentru colectarea corpurilor de iluminat, mașini de salubrizare, containere,presscontainere și recipienți speciali de colectare a diverselor tipuri de deșeuri, camioane tip ABROLL pentru colectarea deșeurilor din construcții,reciclabile, vegetale, nisip uzat etc.

   În anul 2013 SC ALPIN RECYCLING SRL primește certificare ISO 9001/2008, ISO 14001/2004, OHSAS 18001/2007, pentru colectarea și transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase, servicii de decontaminare și salubrizare.

     Tot în anul 2013,SC ALPIN RECYCLING SRL primește autorizare ANRSC.

Alpin Recycling SRL

Servicii

 SC ALPIN RECYCLING SRL SATU MARE oferă servicii de colectare ,transport,valorificare/eliminare pentru următoarele tipuri de deşeuri: 

          - Deşeuri chimice/periculoase;

          - Deşeuri petroliere/uleiuri uzate;

          - Deşeuri electrocasnice, electronice şi electrice;

          - Deşeuri agricole;

          - Deşeuri nepericuloase.

          - Deşeuri ambalaje reciclabile (hârtie-carton,plastic,sticla,pet,folie, etc.); 

          - Deşeuri feroase și neferoase; 

          - Deşeuri acumulatori si baterii uzate.