Mondorek SRL

Colectare Deseuri Reciclatori Finali / Valorificatori Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Satu Mare - Reciclatori Finali / Valorificatori.


    Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţă al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

     Mondorek, o societate ce activează cu precădere în domeniul protecției mediului, societate ce reușește să integreze trei aspecte ce presupun o atenție deosebită și care fac ca termenii sănătate și siguranță să fie corect înțeleși și mai ales corect aplicați.
     Noi reprezentăm competență, seriozitatea și profesionalismul date de o echipă tânără ce are la dispoziție o bază de echipamente moderne și pregatire pe măsură.colectare_deseuri_sm_400_10

     Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor noștri, în ceea ce privește gestionarea deșeurilor astfel, calitatea serviciilor, prețurile practicate și răspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat în poziția de lider local de piață, în acest domeniu.
     Societatea desfăşoară activităţi în domeniul: colectare, recuperarea, transport, depozitare, transfer către instalații autorizate de valorificare sau eliminare a deşeurilor de ambalaje reciclabile, deșeuri materiale nepericuloase, deșeuri municipale în conformitate cu legile și reglementările în vigoare pe teritoriul național și european.

     De la inființare societatea are o evoluție ascendentă adaugând an de an noi societăți în portofoliul de clienți. Indiferent de mărimea societații clienții noștrii sunt tratați cu deosebit respect.
Suntem pregatiți pentru rezolvarea tuturor problemelor legate de orice tip de deșeu nepericulos.
     Deasemenea precizăm că asigurăm cu foarte mare acuratete trasabilitatea cantităților de deșeuri reciclate sau eliminate în conformitate cu reglementările în vigoare.

     În anul 2011 societarea a beneficiat de un program de finanțare regional prin care urmărește creșterea productivitații in domeniul colectării, recuperarii transportului și depozitării, astfel societatea a achiziționat utilaje noi de compactat în vederea optimizării transportului, utilaje de balotat pentru extinderea activitații prin deschiderea noilor puncte de lucru în Satu Mare, Tășnad.

     Societatea noastră dispune de întregă gamă de echipamente și utilaje necesare activitaților privind managementul deșeurilor nepericuloase. Deasemenea asigurăm colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile în peste 20 localițati din judetul Satu Mare. Dorim realizarea unei colaborari pe termen indelungat pentru preluarea deșeurilor de ambalaje reciclabile de la firma dumneavoastră din judetul Satu Mare, deasemenea dispunem și de o presă pentru balotat deșeuri carton destinată unei societăti cu desfacere mai mare de produse.
În funcție de cantitățile estimate a fi colectate și de modul de ridicare a acestor deșeuri de ambalaje (vrac sau balotate) și în funcție de disponibilitatea dumneavoastră de colaborare putem să facem o ofertă financiară.

Servicii

     Deseuri Hartie Carton

Deseurile colectate se prezinta sub diferite forme:

 • ziare
 • reviste
 • caiete si carti
 • maculatura de birouhartie_carton_400_01
 • arhive
 • fasii de la tipografii sau case de editura

Ziarele, revistele se pot lega pentru a putea fi manipulate mai usor.
Deseurile nu trebuie sa fie umede.

 

De ce sa reciclam hartie?

 •     reducem defrisarea padurilor, astfel vor fi mai putine: alunecari de teren, schimbari climatice, inundatii, distrugere de habitate si a biodiversitatii, distrugerea spatiilor de recreere;
 •     scade importul de lemn pt productia de celuloza;
 •     se reduce consumul de apa cu pana la 60%;
 •     scade consumul de energie cu pana la 40%;
 •     se reduce poluarea aerului cu pana la 70%;
 •     se diminueaza poluarea apelor cu pana la 35%;
 •     scad cantitatile depozitate la rampele de gunoaie sau de la incineratoare. 

 

     Deseuri Mase Plastice

    - PET (polietilen tereftalat) – sticle de plastic provenite de la diverse bauturi (apa,suc,bere,etc.)p2_400
    - LDPE (polietilena de joasa densitate) – folie de la ambalare, caserole si tavi pentru alimente,etc.
    - PS (polistiren) – role sarma bobinaj, mosoare, ambalaje, containere, capace, pahare, flacoane, tavite, carcase CD, aplicatii de servire a alimentelor, tavi de expunere a carnii, tacamuri,etc.
    - PC (policarbonat) – butelii apa plata 20l, faruri auto, corpuri neon,etc.,PA – (poliamida) – diverse role, resturi fabricatie, etc., ABS (acrilo-butadien-stiren) – bare auto,PMMA – plexiglas
    - HDPE (polietilena de inalta densitate) – lazi de paine,carne, navete bauturi, bidoane, butoaie,etc.
    - PVC (policlorura de vinilin) – profile ferestre-usi termopan, cabluri, tubulatura apa, cutii, folii, etc.
    - PP (polipropilena) – saci rafie, ladite fructe, mobilier gradina, folii, bare auto, mosoare, flacoane ketcup-mustar,etc.

 

     Deseuri Cauciuc


cauciuc_satu_mare_400_01Pentru ca noi credem in viitor si sustinem un mediu mai curat, ne implicam prin solutii inovative in protectia mediului. Venim astfel cu o solutie unica in Romania pentru reciclarea si valorizarea anvelopelor uzate.
Folosind o tehnologie europeana de reciclare a anvelopelor vom fi capabili sa realizam recorduri in acest domeniu. Astfel printr-un intreg proces de inalta performanta vor rezulta produse incomparabile ca puritate si calitate.

Etapele procesului de reciclare:

 •     redimensionare
 •     separare (prin presiunea aerului)
 •     compactare/compartimentare
 •     scanare
 •     ambalare/alta procesare.

 

   Deseuri Lemn (Reconditionare Paleti Uzati)

   Activitatea Mondorek SRL este axata si pe producerea, reconditionarea, colectarea si reciclarea paletilor din lemn. paleti_satu_mare_400Dispunem de linie tehnologica automata cu o capacitate mare si experienta in domeniu. Comercializam europaleti, paleti noneuro si industriali.

   Intelegem, dezvoltam si sustinem afacerile partenerilor nostri, manifestand o grija deosebita fata de necesitatile si asteptarile acestora. Totul este gandit pentru a optimiza activitatea partenerilor nostri in ceea ce priveste transportul, manipularea si depozitarea marfurilor prin intermediul paletilor.

 

Galerie foto