ADIMAR PROD COMERT SRL

Colectare Deseuri Deseuri Mase Plastice Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Valcea - Deseuri Mase Plastice.


    ADIMAR PROD COMERT SRL se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou deseuplastic_400si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

    Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

    ADIMAR PROD COMERT SRL se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

    Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

    Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor.

Servicii

    - PET (polietilen tereftalat) – sticle de plastic provenite de la diverse bauturi (apa,suc,bere,etc.)plasticrecycling_400_01
    - HDPE (polietilena de inalta densitate) – lazi de paine,carne, navete bauturi, bidoane, butoaie,etc.
    - PC (policarbonat) – butelii apa plata 20l, faruri auto, corpuri neon,etc.,PA – (poliamida) – diverse role, resturi fabricatie, etc., ABS (acrilo-butadien-stiren) – bare auto,PMMA – plexiglas
    - PP (polipropilena) – saci rafie, ladite fructe, mobilier gradina, folii, bare auto, mosoare, flacoane ketcup-mustar,etc.
    - PS (polistiren) – role sarma bobinaj, mosoare, ambalaje, containere, capace, pahare, flacoane, tavite, carcase CD, aplicatii de servire a alimentelor, tavi de expunere a carnii, tacamuri,etc.
    - PVC (policlorura de vinilin) – profile ferestre-usi termopan, cabluri, tubulatura apa, cutii, folii, etc.
    - LDPE (polietilena de joasa densitate) – folie de la ambalare, caserole si tavi pentru alimente,etc.

Galerie foto