RECICLATOR FINAL DESEURI HARTIE, CARTON, MASE PLASTICE, STICLA, TEXTILE, FEROASE, NEFEROASE

Colectare Deseuri Reciclatori Finali / Valorificatori Vrancea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Vrancea - Reciclatori Finali / Valorificatori.


Pagina suspendata

 

   Colect Med S.R.L. este o societate ce activeaza cu precadere in domeniul protectiei mediului, societate ce reuseste sa integreze trei aspecte ce presupun o atentie deosebita si care fac ca termenii sanatate si siguranta sa fie corect intelesi si mai ales corect aplicati.   

   Atuurile noastre principale sunt seriozitatea şi promptitudinea în servirea clienţilor, fie că este vorba de firme mari, firme mici, instituţii publice sau persoane fizice.deseuri_medicale_romania_07

   Cu o echipă de profesionişti am reuşit în scurtul timp de existenţa al firmei să ne impunem sistematic şi hotărât, astfel încât la acest moment să fim un partener important pe piaţa deşeurilor.

   Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

   Colect Med S.R.L. are in vedere urmatoarele obiective:

   – creșterea calitații serviciilor si eficientizarea lor;
   – dezvoltarea durabiă a serviciilor;
   – protecția mediului înconjurator;
   – împlementarea unor proiecte de recuperare și reciclare a materialelor.

   Colectare deseuri periculoase – se efectueaza in conformitate cu OMS 219/2002 si hotararea 1.061 din septembrie 2008 executandu-se in baza contractelor incheiate de prestari servicii, la date stabilite de comun acord cu unitatile sanitare/ societatile comerciale. Traseele de preluare sunt avizate de catre Autoritatea de Sanatate Publica, iar operatiunea de colectare deseuri periculoase se face in baza formularelor de identificare si a formularelor de expeditie.

Colectare Deseuri Industriale Vrancea

Servicii

   Deșeurile sunt compuse din materiale diferite, deci, multe dintre acestea ar putea fi reciclate si reutilizate ca materii prime. S-ar putea economisi atât de multe resurse naturale și o mare parte din energia necesară pentru a produce noi materii prime.

   Împreuna trebuie să contribuim la diminuarea emisilor de gaze cu efect de seră și să prevenim schimbările climatice la nivel global. Acestea sunt în special cauzate de faptul că o mare parte din energia folosită în procesele industriale, transport implică arderea de combustibili poluanți precum benzina, motorina si cărbuni. Misiunea noastră este aceea de a contribui zilnic la protejarea mediului inconjurator!

   Societatea noastră dispune de întregă gamă de echipamente și utilaje necesare activitaților privind managementul deșeurilor nepericuloase. Deasemenea, asigurăm colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile în toata tara. Dorim realizarea unei colaborari pe termen indelungat pentru preluarea deșeurilor de ambalaje reciclabile de la firma dumneavoastră, dispunand și de toata tehnologia necesara.
    În funcție de cantitățile estimate a fi colectate și de modul de ridicare a acestor deșeuri de ambalaje (vrac sau balotate) putem să facem o ofertă financiară echitabila societatilor dispuse sa colaboreze cu unitatea noastra.

    Pentru ca noi credem in viitor si sustinem un mediu mai curat, ne implicam prin solutii inovative in protectia mediului.
Folosind o tehnologie europeana de reciclare a deseurilor, vom fi capabili sa onoram orice tip de contract in acest domeniu. Astfel printr-un intreg proces de inalta performanta vor rezulta produse incomparabile ca puritate si calitate.

Etapele procesului de reciclare:

  •     redimensionare
  •     separare / sortare
  •     compactare/compartimentare
  •     ambalare/ procesare.

    Recuperarea materialelor reciclabile sortate se face prtrivit cod CAEN 3832:Reciclatori Finali Mures

   - transformarea deseurilor metalice si nemetalice si a resturilor de articole din metal, în materie prima secundara;

   - strivirea mecanica a deseurilor metalice de la automobile uzate, masini de spalat, biciclete etc.;

   - comprimarea mecanica a pieselor mari din fier cum ar fi vagoanele de cale ferata;

   - fragmentarea deseurilor metalice, a vehiculelor casate etc.;

   - alte metode de tratare mecanica, cum sunt taierea, presarea pentru reducerea volumului;

   - recuperarea metalelor din deseurile fotografice, de exemplu solutie de fixare sau filme si hârtie fotografice;

   - recuperarea cauciucului, cum ar fi pneuri uzate, pentru a produce materii prime secundare;

   - sortarea si peletizarea materialelor plastice în scopul producerii de materii prime secundare pentru tuburi, ghivece de flori, paleti si altele;

   - prelucrarea (în forma de granule) a deseurilor de materiale plastice sau cauciuc (curatarea , topirea, macinarea);Reciclatori Finali Mures

   - zdrobirea, curatarea si sortarea sticlei;

   - zdrobirea, curatarea si sortarea altor deseuri, cum ar fi resturile provenite din demolari, pentru a obtine materii prime secundare;

   - prelucrarea uleiurilor si grasimilor de gatit folosite, în materii prime secundare;

   - prelucrarea altor deseuri de alimente, bauturi, tutun si substante alimentare reziduale, în materii prime.

 

 

 

 

Galerie foto