Cami Comexim S.R.L.

Colectare Deseuri Deseuri Hartie si Carton Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Bucuresti - Deseuri Hartie si Carton .


   Cami Comexim S.R.L., a fost fondata in 1992 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

   Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de reciclare hartie, DEEE, transport cu Mercedes 2,5t, 3,5t, 8t, 15t. Compania are un efectiv de 35 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

   Noi verificam constant daca serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Cami Comexim S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

   Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de prestatiile noastre.

   Cunoasterea problemelor clientilor nostri ajuta compania Cami Comexim S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Servicii

   De ce sa reciclam hartie?

 •     reducem defrisarea padurilor, astfel vor fi mai putine: alunecari de teren, schimbari climatice, inundatii, distrugere de habitate si a biodiversitatii, distrugerea spatiilor de recreere;
 •     scade importul de lemn pt productia de celuloza;Colectare Deseuri Hartie Carton Bucuresti
 •     se reduce consumul de apa cu pana la 60%;
 •     scade consumul de energie cu pana la 40%;
 •     se reduce poluarea aerului cu pana la 70%;
 •     se diminueaza poluarea apelor cu pana la 35%;
 •     scad cantitatile depozitate la rampele de gunoaie sau de la incineratoare.

   Colectarea hartiei se face in mod selectiv la punctele de colectare sau la sediul clientilor, persoane fizice sau juridice.
   Deseurile colectate se prezinta sub diferite forme:

 •     ziare;
 •     reviste;
 •     caiete si carti;
 •     maculatura de birou;
 •     arhive;
 •     fasii de la tipografii sau case de editura.

   Ziarele, revistele se pot lega pentru a putea fi manipulate mai usor.Colectare Deseuri Hartie Carton Bucuresti
   Deseurile nu trebuie sa fie umede.

   COLECTARE DESEURI RECICLABILE

   Societatea noastra este autorizata in colectarea si valorificarea deseurilor reciclabile nemetalice acestea fiind hartie,carton si mase plastice. Cantarirea se face la furnizor iar plata pentru cantitatile pana in 2000 kg se achita numerar. Comenzile primite pot fi onorate in maxim 48 ore.

   TRANSPORT SI MANIPULARE DESEURI RECICLABILE

   Transportul si manipularea deseurilor reciclabile sunt asigurate cu promptitudine si seriozitate de catre societatea noastra pentru o cantitate minima de 500 kg.

   VALORIFICARE DESEURI RECICLABILE

   Deseurile colectate ajung la punctele noastre de lucru unde sunt sortate pe sortimente si sunt apoi balotate cu ajutorul a doua prese automate, dupa care sunt incarcate si livrate catre beneficiari.

Colectare Deseuri Hartie Carton Bucuresti

Galerie foto