Colectare Deseuri Chimice, Periculoase Timis - Ecolect Serv SRL

Colectare Deseuri Deseuri Chimice si Periculoase Timis reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Timis - Deseuri Chimice si Periculoase.


COLECTAREA SE FACE PE BAZA DE CONTRACT

DOAR DE LA PERSOANE JURIDICE!

0730.235.706

office@colectez.ro

 

   Ecolect Serv Srl este o companie înfiintată în anul 2014 cu sediul in Timisoara, având ca principal obiect de activitate: colectarea, transportul, tratarea eliminarea deșeurilor periculoase și nepericuloase.

   Seriozitatea și profesionalismul au făcut ca Ecolect Serv Srl să devină un partener de încredere pe piața deșeurilor. Suntem specializați in colectarea, transportul, tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase.

   Obiective:Colectare Deseuri Chimice, Periculoase Timis

   – creșterea calitații serviciilor si eficientizarea lor;
   – dezvoltarea durabiă a serviciilor;
   – protecția mediului înconjurator;
   – împlementarea unor proiecte de recuperare și reciclare a materialelor.

   Pentru desfasurarea în bune condiții a activității de colectare și transport al acestor deșeuri periculoase și nepericuloase, cu respectarea legislației în vigoare, Ecolect Serv Srl deține un parc auto format din:

   -  Autoutilitare cu capacitate de 3,5 tone, dotate cu instalație frigorifica, semnalizate și inscripționate grafic in conformitate cu dispozițiile codului ADR;
   -  Autoutilitare speciale (Vidanje cu capacitati de încarcare: 10m3 respectiv 11m3);
   -  Autoutilitare cu prelată(capacitate 3.5 tone, 7.5tone, 12 tone si 22tone);
   -  Autoutilitara speciala (platforma pentru transportul vehiculelor scoase din uz);
   -  Autoutilitara speciala (camion cu macara capacitate 7.5 tone);
   -  Autoutilitara speciala (desfundare canalizare cu inalta presiune).

   Instruirea personalului nostru se face periodic conform normelor in vigoare.

   Compania Ecolect cu sediul în Timișoara oferă servicii complete firmelor private și din administrația publică în managementul deșeurilor, acoperind din punct de vedere logistic toata Romania și având soluții individuale pentru fiecare client.

Servicii

   Reciclare

   Deșeurile sunt compuse din materiale diferite, deci, multe dintre acestea ar putea fi reciclate si reutilizate ca materii prime. S-ar putea economisi atât de multe resurse naturale și o mulțime de energie necesară pentru a produce noi materii prime.De asemenea depozitul de deșeuri nu este o "groapă fără fund": după cațiva ani se va transforma într-un munte de otrăvuri gata să polueze solul și apele subterane.

   Mediul InconjuratorColectare Deseuri Chimice, Periculoase Timis

   Împreuna trebuie să contribuim la diminuarea emisilor de gaze cu efect"tip seră"și să prevenim schimbările climatice la nivel global. Acestea sunt în special cauzate de faptul că o mare parte din energia folosită în procesele industriale,transport implică arderea de combustibili poluanți precum benzina, motorina si cărbuni . Misiunea noastră este aceea de a contribui zilnic la protejarea mediului inconjurator

   Logistica Ecolect

   Pentru a vă oferi un suport logistic cât mai competitiv pe Plan National , compania noastră deține autoutilitare dotate cu sistem frigotific, vidanje cu capacitati de 10m3 respectiv 11m3, platformă auto, camioane cu prelată, având capacități de la 2.4tone până la 22tone.

Galerie foto