Colectare Deseuri Acumulatori Auto, Baterii Uzate Alba - SC Star Metal Sib SRL

Colectare Deseuri Deseuri Acumulatori Alba reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Alba - Deseuri Acumulatori.


   Obiectul principal de activitate, inca de la infiintare, este recuperarea si valorificarea deseurilor feroase si neferoase, domeniu in care SC Star Metal Sib SRL a activat neintrerupt pana in prezent, acumuland o vasta experienta si o buna colaborare si apreciere din partea beneficiarilor, impunandu-se ca o firma de prestigiu in domeniu.

   Fiecare client este foarte important pentru noi tocmai de aceea orice problema o tratam cu maxima seriozitate si promptitudine.Mentinerea unei relatii bune de plata si comunicare ne-a facut sa ne mentinem clientii fideli, sa rezistam pana acum si cu siguranta ne va sustine dezvoltarea societatii pe viitor.

Colectare Deseuri Acumulatori Auto, Baterii Uzate Alba

Servicii

   Demontarea si transportul bateriilor auto poate fi o sarcina periculoasa, de aceea este important sa tineti cont de sfaturile de mai jos pentru a nu suferi accidente neplacute.

   • Acidul de baterie poate arde pielea si poate provoca orbire daca intra in contact cu ochii, astfel incat trebuie sa purtati echipamente de protectie atunci cand verificati, demontati sau transportati o baterie auto.

   • Deconectati bateria inainte de verificare.Colectare Deseuri Acumulatori Auto, Baterii Uzate Alba

   • Deconectati intotdeauna cablul de pe borna minus prima data si reconectati-l ultimul.

   • Inainte de a muta o baterie, trebuie sa efectuati o inspectie amanuntita a starii sale, folosind o lanterna pentru a verifica toate laturile bateriei de semne, urme de lovituri sau scurgeri.

   • In cazul in care bateria are urme de lovituri severe sau scurgeri, contactati un mecanic profesionist sau o firma specializata si nu incercati sa inlocuiti bateria singuri.

   • In timpul transportului, acoperiti bornele pentru a nu provoca un scurtcircuit.

   • Pastrati bateria in pozitie verticala in orice moment.

   • Bateria este foarte grea si trebuie sa fiti atenti atunci cand o ridicati.

   Societatea noastra este autorizată pentru colectarea acumulatorilor auto si industriali, acid cu plumb, acumulatori uzaţi.

Galerie foto