Ecolect Serv SRL - Centru de Colectare Deseuri Chimice/Periculoase

Colectare Deseuri Deseuri Chimice si Periculoase Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Arad - Deseuri Chimice si Periculoase.


 

COLECTAREA SE FACE PE BAZA DE CONTRACT

DOAR DE LA PERSOANE JURIDICE!

0730.235.706

office@colectez.ro

 

   Ecolect Serv Srl este o companie înfiintată în anul 2014 cu sediul in Timisoara, având ca principal obiect de activitate : colectarea, transportul, tratarea eliminarea deșeurilor periculoase și nepericuloase.

Seriozitatea și profesionalismul au făcut ca Sc Ecolect Serv Srl să devină un partener de încredere pe piața deșeurilor. Suntem specializați in colectarea, transportul, tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase.

Obiective:Colectare Deseuri Chimice Periculoare Arad
– creșterea calitații serviciilor si eficientizarea lor.
– dezvoltarea durabiă a serviciilor.
– protecția mediului înconjurator.
– împlementarea unor proiecte de recuperare și reciclare a materialelor

Pentru desfasurarea în bune condiții a activității de colectare și transport al acestor deșeuri periculoase și nepericuloase, cu respectarea legislației în vigoare.

Instruirea personalului nostru se face periodic conform normelor in vigoare.

Servicii

   Sursă
    
Deşeurile periculoase provin de la o gamă largă de surse diferite precum gospodăriile, activităţi comerciale sau industriale. Exemplele tipice sunt bateriile, medicamentele, uleiurile minerale, vopselele, răşinile şi adezivii.

Colectare Deseuri Chimice Periculoase Arad
    Cantitate şi conţinut
    
Deşeurile periculoase reprezintă aproximativ 1% din totalul deşeurilor generate în Europa. Deşeurile sunt clasificate ca fiind periculoase dacă prezintă sau nu anumite caracteristici.


    Modalităţi de gestiune
    
Principalele căi de eliminare sunt depozitarea pe rampa de deşeuri, incinerarea şi tratarea fizică sau chimică. Cât priveşte recuperarea, o mare parte a deşeurilor periculoase este reciclată sau incinerată pe post de combustibil.


    Impact ecologic
    
Deşi deşeurile periculoase reprezintă doar aproximativ 1% din toate deşeurile generate în Europa, ele pot prezenta risc potenţial atât pentru sănătatea umană cât şi pentru mediu. Deşeurile periculoase fac în genere obiectului unor legi speciale şi implică o gestiune specială pentru a ne asigura că alementele periculoase sunt separate şi tratate diferit faţă de cele nepericuloase.

Oferim suport logistic competitiv pe Plan National.

Solicitati oferta noastra:

0730.235.706

office@colectez.ro

Recycle Pack - Consultanta Fond de Mediu Brasov

 

 

  

Galerie foto