REPLAST PRODPLAST SRL - COLECTARE DESEURI NEFEROASE ARGES

Colectare Deseuri Deseuri Feroase si Neferoase Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Colectare Deseuri - Arges - Deseuri Feroase si Neferoase.


   Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceeaCOLECTARE DESEURI NEFEROASE ARGES ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

   REPLAST PRODPLAST SRL se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.


   Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

 

Servicii

   REPLAST PRODPLAST SRL colecteaza deseuri neferoase - doze de aluminiu

 

   Aluminiul este un material cu multe utilizări: este ușor, durabil, versatil și COLECTARE DESEURI NEFEROASE ARGESmai ales, este foarte ușor de reciclat – se topește și se transformă într-un nou produs. Acesta poate fi reciclat fără a pierde din calitate, este reciclabil 100% și poate fi revalorificat la nesfârșit. Se estimează că în doar 6 săptămâni, o doză pe care o duci acum la reciclat va trece prin tot procesul de reciclare și se va reîntoarce pe raftul magazinului.

 

   Un motiv important pentru care ar trebuie să reciclăm: se economisește 90% din energia necesară producției, dacă refolosim aluminiul în procesul de producție în locul materiilor prime. Așadar, dozele folosite din aluminiu sunt o resursă importantă care este extrem de valoroasă. Industria de aluminiu are tot interesul de a promova reciclarea de aluminiu ca parte din strategia industrială. Eextragerea aluminiului din minereu este un proces complicat, costisitor și care consumă cantități enorme de energie electrică, comparativ cu utilizarea materialului reciclat.

 

   Reciclând 1 tonă de aluminiu, nu se mai emit în atmosferă 9 tone de CO2. Adică, o cantitate echivalentă cu a conduce 40.000 km cu mașina.

 

   Acum aveti posibilitatea de a preda deșeurile din aluminiu centrului nostru de colectare în schimbul unei anumite sume de bani!

 

 

Galerie foto