Incinerator deseuri

0040744 581 962 - General Manager - Marian Stanescu

0040374 001 171 - Secretariat

Fix/Fax 0040348 401 151

enviropitesti@yahoo.com

 Societatea comerciala SC ENVIRO ECO BUSINESS SRL este o societate cu capital privat romanesc, infiintata in anul 2011, avand ca principal obiect de activitate tratarea si eliminarea deseurilor periculoase si nepericuloase

   Fiind autorizata in managementul integrat al deseurilor periculoase si nepericuloase, societatea îşi desfăşoară activitatea în baza Autorizaţiei Integrate de Mediu Nr. 232 / 24.08.2012, revizuită la data de 14.01.2015, valabilă până în anul 2022, emisă de catre Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Piteşti şi monitorizată conform prevederilor Ordonanţelor de Urgenţă privind protecţia mediului. 

   Detinem o baza fixa de tratare a deseurilor, compusa dintr-o instalatie de stabilizare si inertizare a deseurilor periculoase si nepericuloase, cu o capacitate de 25 tone/ora si o instalatie de incinerare a deseurilor periculoase si nepericuloase, cu un randament de ardere de 350 kg/ora, materialul fiind supus unei temperaturi de pana la 1200° C. 

   Avand in vedere domeniul de activitate al societatii noastre, cea mai importanta responsabilitate este cea fata de mediul inconjurator, exprimata prin prestarea unor servicii de calitate, in ceea ce priveste ecologizarea zonelor afectate de poluare, colectarea deseurilor periculoase si nepericuloase, transportul acestora in conditii de maxima siguranta si conform normelor in vigoare, precum si tratarea si eliminarea finala a acestora prin procedee fizico-chimice si incinerare. 

Colectare Deseuri Animaliere Arges

   Societatea SC METALUX SRL realizeaza activitatile de colectare si transport deseuri periculoase si nepericuloase in conformitate cu directivele Consiliului Europei, sub coordonarea Ministerului Mediului si Agentiei pentru Protectia Mediului, activitati autorizate in baza celor doua autorizatii de mediu emise pentru societatea noastra de Agentia Regionala Pentru Protectia Mediului Pitesti si anume Autorizatia  de Mediu (Tranport) nr. 279/06.11.2009, revizuita la data de 19.05.2015, valabila pana la 06.11.2019, si Autorizatia de Mediu (Colectare) nr. 263/06.07.2012, revizuita la data de 07.05.2015, valabila pana la 20.08.2020. 

   Parcul auto este compus dintr-un numar de 48 vehicule si utilaje autorizate (10 basculante 8x4 cu 18 mc cu ADR, 3 vidanje 6x4 cu 12 mc cu ADR, 10 vidanje 8x4 cu 20 mc cu ADR, 2 autocisterne cu 24 mc, 6 buldoexcavatoare JCB, vola Hanomag, 3 autractoare cu bene basculabile de 24 mc, 2 trailere pentru transport echipamente si utilaje, 2 autotractoare cu vagon pentru transport chimicale etc), destinate transportului de deseuri periculoase si nepericuloase, iar exploatarea este asigurata de o echipa tanara, dinamica, instruita si pregatita de autoritatile in domeniu, cu atestate profesionale si atestate ADR.   

Colectare Deseuri Animaliere Arges

   SC METALUX SRL si SC ENVIRO ECO BUSINESS SRL, prin tehnologiile de care dispun si echipa de specialisti, presteaza o gama larga de servicii, venind astfel in sprijinul rezolvarii tuturor problemelor ce vizeaza mediul inconjurator, prin realizarea intregului proces de management al deseurilor si anume, colectare, transport, tratare si eliminare finala a deseurilor periculoase si nepericuloase. In functie de solicitarea clientului, oferim consultanta de specialitate pentru identificarea celor mai bune si eficiente solutii in ceea ce priveste evaluarea si modul de concretizare a problemelor evidentiate de beneficiar.    

Servicii

   Prin tehnologiile de care dispune şi echipa de specialişti, societatea noastra prestează o gamă largă de servicii, venind astfel în sprijinul rezolvării tuturor problemelor ce vizează mediul înconjurător, prin realizarea întregului proces de management al deşeurilor, şi anume:

   - Colectare deseuri periculoase si nepericuloase;Colectare Deseuri Animaliere Arges
   - Transport deseuri periculoase si nepericuloase;
   - Tratare în vederea eliminării finale a deşeurilor periculoase şi nepericuloase prin incinerare si procedee fizico-chimice.

   De asemenea, în funcţie de solicitarea clientului, oferim consultanţă de specialitate pentru identificarea celor mai bune şi eficiente soluţii în ceea ce priveşte evaluarea şi modul de concretizare a problemelor evidenţiate de către acesta.

   Compania noastra presteaza servicii de calitate menite sa satisfaca cerintele si asteptarile clientilor, in cadrul societatii noastre putand fi tratate si eliminate o varietate de deseuri periculoase si nepericuloase:

   - deseuri industriale ( industria de foraj, industria chimica, rafinarii, terenuri contaminate, etc.);
   - deseuri medicale si analitice (provenite din spitale, clinici private, cabinete stomatologice, etc.);
   - deseuri din industria farmaceutica (provenite din laboratoare, medicamente expirate, ambalaje contaminate, etc.);
   - deseuri veterinare (provenite din cabinete si farmacii veterinare);
   - deseuri de origine animala (carcase de animale, subproduse de origine animala ce nu sunt destinate consumului uman, etc.);
   - deseuri de alimente (alimente expirate sau ce nu pot fi destinate consumului uman);
   - deseuri cu caracter special (stupefiante si psihotrope, marfuri confiscate ori compromise cu marca inregistrata, documente secrete, hartii de valoare);
   - reziduri petroliere;
   - slamuri din rezervoare, slamuri galvanice, slamuri de la vopsele, etc.;
   - deseuri textile, piele, carton, hartie, materiale compozite;
   - deseuri agricole, provenite de la ferme;
   - o gama larga de deseuri periculoase;
   - deseuri generale, etc.

   Realizam si activitati de curatare rezervoare, habe, puturi de sonde, interventii de decontaminare sol infestat, refacerea si repunerea in circuitul agricol a careurilor de sonda si a anumitor perimetre contaminate, amenajare cai acces pentru careuri sonde, etc. 

   Portofoliu de clienţi 

   De la începutul activităţii noastre şi până în prezent, ne-am dezvoltat ca şi companie, iar portofoliul nostru de clienţi s-a mărit permanent ca o dovadă a faptului că prestăm servicii de foarte bună calitate şi ne respectăm cu promptitudine şi profesionalism angajamentele luate. 

   Portofoliul nostru este foarte vast şi acoperă domenii multiple de activitate, serviciile noastre adresându-se companiilor atât din mediul public, cât şi privat. 

   În prezent compania noastră are contracte încheiate cu companii atât multinaţionale cât şi  naţionale, întreprinderi mari şi mijlocii, instituţii ale statului, spitale de stat, clinici private, cabinete stomatologice, companii industriale, ferme de animale, abatoare, etc. 

   Certificări 

   Ca o confirmare a faptului ca societatile noastre îşi respectă angajamentele luate, atat SC ENVIRO ECO BUSINESS SRL, cat si SC METALUX SRL, au implementat Sistemul de Management Integrat Calitate - Mediu - Securitate şi Sănătate (QHSE: Quality - Health - Safety - Environment). 

Colectare Deseuri Animaliere Arges